Tre raka frågor t SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand


Tre raka frågor till SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand:

1. Eftersom du i filmen framställer det som att flyktingar som kommer till Sverige i allmänhet får bo på slott så kan du säkert också redovisa anntalet flyktingar som är placerade på slott runt om i landet av Migrationsverket. Frågan är alltså, hur många som begärt att få stanna i Sverige som flyktingar bor på slott?

2. Den byggnad som visas i filmen uppgav du hade stått tom i flera år. Tycker du att det är bra eller dåligt för det svenska kulturarvet att man finner nya användningsområden för kulturhistoriskt intressanta byggnader?

3. I filmen påstår du att 70% av de ansökningar som lämnas av flyktingar är ”uppenbart ogrundade”. Enligt Migrationsverket så var det 8% år 2011. Varför gör du ett så grovt missvisande påstående?

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 13 november, 2012, i Invandring o flyktingpolitik och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: