J-a pack!


Nån tyckte att vi har tillräckligt med ”pack” i landet redan idag. Har ingen aning om hur hög eller låg den kvoten ska vara för att nå punkten ”tillräckligt.

Gillar inte språkvalet men det ”pack” vi har det är lika blandat som befolkningen för övrigt om du nu inte vill drista dig till att peka ut något särskilt ”pack” som liksom är lite ”packigare” än andra och därför förtjänar att hatas lite mer

än det vanliga ”packet” för vilka normalgraden av hat kan anses vara tillfyllest…….

Eller, min bäste och, får jag förmoda, mindre ”packige” än det övriga ”packet” Anton Karhu

Mvh Micke som nog också av många kan betraktas som ”pack”. Man bör då komma ihåg att hur en viss grupp ser på en annan grupp innebär inte att den första gruppens syn på något sätt är sann.

Att de har den synen kan man försöka påverka genom kurser i humanism, fördomsfrihet, empati samt enklare stavnings- och läsningsövningar, lite enklare räkning samt även med ämnet historia.

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 11 oktober, 2012, i Invandring o flyktingpolitik, liberalism, Sverigedemokraterna och märkt , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: