Intervju med en kvinna som inte finns


Tänka sig, i morse på TV 4 morgonprogrammet så intervjuades en tjej som enligt Beatrice Ask, Maria Larsson, Gudrun Schyman m.fl. inte existerar.

Hon berättade om hur hon upplevde det att vara sexarbetare och i hennes fall handlade det om att hon medverkar i porrfilmer.

Den förvirrade människan påstod på fullt allvar att hon trivdes med jobbet, inte var tvingad till det, inte använde droger och att hon dessutom haft en bra barndom.

Jamen, hallå! Som vi fått lära oss i debatten så är ju detta naturligtvis helt omöjligt och hon var förmodligen och om inte annat, tvingad att säga det hon sa av porrmaffians allra hemskaste representanter (=män) som med stor säkerhet höll hennes mor som gisslan under intervjun. En intervju som f.ö hölls av en alldeles för okritisk Agneta Sjödin som såklart ställde helt fel frågor och som dessutom verkade tro på vad det stackars offret berättade. Såna intervjuer borde förbjudas!

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 7 oktober, 2012, i Övrig politik och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. ligger det ute på nätet?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: