Svensk Myndighetskontroll: Här står Tolgfors o pratar skit……


Hans löften visade sig vara värda noll.

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 6 januari, 2012, i Europakonvention, Europadomstol, Integritet o frihetsfrågor, Integritets o frihetsfrågor, Konstitution och demokrati, Medborgarrätt, Medborgarrätt och märkt , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Den svenska modellens samhälle är väl ingen höjdare precis – för oss av vanligt folk = merparten av medborgarna, tyvärr tyvärr… 😥

  2. Han sa det han var tvungen att säga vid den tiden för att få igenom lagen. Att sedan överge en ingången överenskommelse tycks inte vara något som bekymrar vare sig honom eller regeringen för övrigt.

  3. Han pratar inte bara skit – han blåljuger! Undrar om han själv begriper vad han säger. Han har naturligtvis tappat greppet. Har inte mycket att säga till om, tror jag. Det är andra krafter som styr. Han är en marionett.

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: