Svensk Myndighetskontroll åter i bloggvärlden


Ett så här långt uppehåll i bloggandet har jag inte haft sedan våren 2008. Det har känts nödvändigt för att ladda om bloggbatteriet och jag har också tyckt att det påtvingade skiftet från Aftonbladets bloggportal har varit jobbigt. Inte blir man gladare av att se att hälften av läsarna försvunnit dessutom. Men, men, nu är det dags att starta om och dagens problem är att det hänt så otroligt mycket att jag inte vet riktigt var jag ska börja…….?

Får bli en mjukstart med ett inlägg jag nyss gjorde på Liberaldemokraternas facebooksida angående kreditvärdighet där jag skrev följande:

Jag tycker att det är fascinerande att ett land som Sverige, trots påstådda kostnader för invandringen på allt mellan 50-600 miljarder per år, har en av de absolut högsta ekonomiska tillväxttakterna i Europa och alltså dessutom tillhör de sex mest stabila länderna enligt två ledande kreditvärderingsinstitut. Med tanke på de påstådda kostnaderna så borde ju ett land som Finland egentligen utklassa oss i ämnet ekonomi mot bakgrund av deras migrationspolitik.

Undrar hur SD-anhängare förklarar detta? http://www.expressen.se/nyhete​r/1.2520651/usa-fick-foten-fra​n-aaa-klubben

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 7 augusti, 2011, i Övrig politik, Skatter o finanser och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Måste hålla med masterwheelchair. Din blogg är verkligen uppskattad.

  2. Roligt att se dig igen välkommen tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: