Svensk Myndighetskontroll: Polisens internutredning en nationell pinsamhet


http://embed.tv4play.se/tv4play/v0/tv4video.swf?vid=1637711

I snart tre år har jag sagt samma sak.

Nunc aut nuncuam

För att se inslaget som inte vill fungera här, gå till http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=kritik_mot_polisens_internutredningar&videoid=1637711&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 24 maj, 2011, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. MichaellPinsamt är bara förnamnet, det är rent bedrövligt hur Polisen utreder sig själva och oftast blir polier frikända eller i sämsta fall får de bara en varning.Och politiker talar om att inte vårt samhälle är korrupt.Jag vet fall där åklagare har lagt ner anmälda brott som är solklara förbrytelser mot våra lagar, säger inte det en hel del om att vi inte kan lita på vårt rättsväsende.

    • Michael Gajditza

      Det sägerv en hel del om att vi inte kan lita på rättsväsendet i det specifika avseendet. Jag har ju själv följt fallet med ”Åsa” som du kanske sett och träffat henne vid ett par tillfällen. Ärendet är en skandal i nivå med Quick fallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: