Svensk Myndighetskontroll: Nudist i kontorsstol har roligare!


Läste en alldeles sällsynt märkvärdigt dum undersökning i Aftonbladet som sa att man ska klä sig som sin ålder och att kvinnor över 50 inte skulle ha bikini. Jodå, den här bloggen bryr sig om både stort och smått och då det kommer till talibaner som tror sig veta bäst då sjunger det till i det liberala blodomloppet och så kommer det istället en liberal kommentar till det lästa.

Mina damer och mina herrar och alla förbi det stadiet, på väg mot det stadiet eller varandes någonstans däremellan, här kommer Svensk Myndighetskontrolls absolut första inlägg i en kläddebatt om vi bortser från burkor.

rmcn71l.jpg Jag har nämligen både tips och råd att ge. Mitt råd är, klä dig så att du trivs! Trivs du inte med kläder, ta av dom och gå naken, garva åt surpupporna, ha kul och njut för vi får bara ett liv. Det livet är som en kontorsstol. Hur angenämt det blir hänger på inställningen och medan surkarten står där och gnäller o klagar så föreslår jag nakenvolleyboll i solnedgång och värme. Någon däremot!?

För övrigt så kommer jag att tänka på att det är lustigt att KD numera är liberalare än Fp och i det sammanahnget vill jag särskilt framhäva Caroline Szyber, som jag misstänker hyser en vilt bultande liberal själ som ännu inte fått nå sin fulla liberala potential.

För övrigt så anser jag att den berättelse ur verkliga livet, som jag jobbade med natten till idag, tillhör dom som ska berättas och den berättelsen blir mitt nästa inlägg. Nu har jag ett tåg att kliva av och så skickar jag ett tack till den ärliga människa som lämnade in min telefon till hittegods som jag glömde på buss 804 från Uppsala igår. Du är ett levande bevis för att det finns goda människor i vår omedelbara närhet! Tack!     

Nunc aut nuncuam

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 16 maj, 2011, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. visst finns det goda människor idag. Ärlighet är en dygd som inte är utdöd på långa vägar:.. 🙂 Och angående artikeln, nonsens. Jag blir bara frimodigare ju äldre jag blir. När jag var 20 vågade jag inte urringat. Nu har jag bara urringat. När jag var trettiofem så gömde jag mig i långa kjolar och blusar.. nu springer jag runt i käcka klänningar och leggins om det det är kyligt… .. och om det finns möjlighet till nakenbad – utan tt reta upp någon -så är jag först i.. 🙂 ha det underbart!!!

  • Michael Gajditza

   Det du beskriver är en av de stora fördelarna med att bli äldre. Man blir helt enkelt säkrare på sig själv och vem man är och låter inte andras åsikt betyda så mycket längre som man gjorde förr. Kan rekommendera Ängsö utanför Västerås för den som vill vara barfota över hela kroppen.

 2. Kul bild :-)Det där med kläder verkar inte fungera överallt. Det finns ställen som har ”klädkoder”. Det har min dotter nyligen fått erfara då hon jobbat på olika världsomspännande företag.Men den löjliga slipsen tycks vara borta på än den ena än den andra storfräsare och politiker. ‘Låt oss få se era halsar, grabbar!*——Om ålder och viss klädsel skrev jag ett ilsket inlägg till Aftonbladet gällande deras ”modeexpert”s, Sofie Fahrmans, uttalande för ca 1½ år sen, om hur folk skulle gå klädda.—-Ser fram emot ditt nästa inlägg. (Hos mej kan du läsa ett citat om demokratins nedrustning.)Kao

  • Michael Gajditza

   Jag kräver ett återinförande av den synnerligen eleganta kravatten! Folkpartiet hade halmhattar en gång i tiden, nu har de mest halmgubbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: