Svensk Myndighetskontroll: Ytterligare en polis misstänkt för våldtäkt


Idag kom besked om att ytterligare en polis misstänks för våldtäkt. http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/549836-en-till-polis-utreds-for-valdtakt

Märkligt nog så behandlas även denne polis på det sätt som andra misstänkta brottslingar behandlas, vilket får särbehandlingen av Lars Wetter att framstå i ännu skarpare kontrast som varandes väldigt underlig.

Varför särbehandlas Wetter? Det börjar bli dags för politiker att ställa frågor. En parlamentarisk utredning känns önskvärd då det inte längre går att undvika misstankar om korruption och hållhakar på mycket hög nivå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 5 april, 2011, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. … som jag sagt innan. Alla är korrumperade, och faktiskt blassé på vad dem pysslar med. Finns ingen yrkesstolthet, ingen moral. Folk har tröttnat och tänjer gränser. Det som ansågs av en åklagare vara förkastligt för några år sedan kan vägras att tas upp till åtal idag. Och det beror på två saker – antingen att man tappat skärpan, eller att man de facto tycker att offren får skylla sig själv. … och svenska rättsväsendet fortsätter att kapa glädjeflickor och pojkar… / läste domen som stockholmsparet fick efter att förgripit sig på sin pojke i åtta år….fyra och ett halvt år fick mamman, och hennes man, rättpsyksundersökning… SKANDAL!!!!

  2. Jaa,som sagt,det är dags att gräva djupt ibland!Kram/Pluppa

  3. Ja, man kan rätteligen undra!Hemikram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: