Svensk Myndighetskontroll: Alexander Bard om liberalism och Liberaldemokraterna i SvT


http://svt.se/embededflash/2352504/play.swf

Alexander Bard om politik, liberalism och Liberaldemokraterna i

Godmorgon Sverige 110309

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 10 mars, 2011, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Rättelse för att inte bli missföstådd ”på grund utav bristande logik om orsak och verkan”/på grund utav liberalens bristande logik om orsak och verkan/ så ska det stå.

  2. Ja,,ja Alexander eller oj,oj du har ett munväder som få och blandar sunda tankar med dravel och det jag mest reagerar på att är ditt ointresse för det historiska och därutav pratar du ibland rena dumheter.Ett exempel på det, är nu satt i TV bland ungdomar och påstår att äktenskapet var ett borgligt påfund som de hittade på i mitten av artonhundratalet. Död åt kärnfamiljen som kommunister kan skrika ibland i sitt oförstånd, om de vill ha makten i landet så borde de skrika länge leve kärnfamiljen. ingenting ger en sådan stor makt åt folket som kärnfamiljen, det här visste Per Albin Hansson och därför startade han folkhemmet, även om idén kom ifrån borgligt håll på sent artonhundratal.På något sätt skulle jag vilja medverka i ert parti och förklara de omständigheter som råder i Sverige och vad för åtgärder som behöver vidtagas för en folklig gemenskap, men det är tveksamt om jag vill stå under liberalismens färger, på grund utav bristande logik om orsak och verkan.

    • Michael Gajditza

      Vi får väl bjuda in dig till en av våra pubkvällar då vi diskuterar något ämne som berör det du vill prata om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: