Svensk Myndighetskontroll: Som att låta räven vakta hönsen


http://bit.ly/fl6i3m

Jag får säga grattis till Johan Pehrson för en osedvanligt väl genomförd rollprestation såsom försvarare av barn och deras rättigheter. Den inlevelse Du visat har uppenbarligen lyckats dupera rätt personer eftersom Du nu hedras med detta uppdrag.

Själv ser jag det mer som ett utslag av universums allra mest ironiska energier, eller nåt liknande. Varför skulle annars mannen som ligger bakom en lag som tvingar barn till förnedring genom kissprov och som önskar sig en sänkning av straffmyndighetsåldern, belönas med ett uppdrag som ordförande för barnrättsakademin?

bigbad.jpg

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 26 november, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: