Svensk Myndighetskontroll: Alternativt och skyddat nät nyhet i Göteborg – Ask upprörs av anonymitet


libdem-mini.png

Som en följd av den nya lagen om datalagring växer nu nya alternativa kommunikationsnät fram i Sverige. Dagens projekt har jag hämtat från Göteborg där motståndsrörelsen på kort tid hunnit växa sig stark och genomfört en investering i ett från all elektronisk avlyssning skyddat nät.

För mig som Liberaldemokrat och vän av småföretagande är det roligt att se att det privata initiativet lever! Lycka till, säger jag till entreprenörerna i Göteborg!

Tack till studio Hisingen! http://www.studiohisingen.com/2010/11/hit-nar-inte-myndigheterna.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Hisingen+%28HISINGEN%29

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 17 november, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: