Svensk Myndighetskontroll: Today we salute the socialistic US armed forces!


http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2197606/ulf-nilson-de-ar-det-narmaste-vi-har-till-ett-tea-party

Många lustiga debatter som förs lite här och där. Själv har jag just hyllat det fredsälskande amerikanska folkets socialistiska underrättelsetjänster, FBI, CIA och NSA som leder den folksocialistiska amerikanska försvarsmakten under ledning av den med socialistiskt hopsamlade dollar betalde statschefen också med titlarna President och ÖB. Rätt typiskt för socialismen också att förse just statschefen med en massa titulatur.

Vafalls!? Nejdå, jag har alls inte fått på mig något spännbälte och ”tyck om mig själv-tröja” utan jag bara tillämpar en del teorier jag har läst som säger att Obamas sjukvårdsreform är socialistisk eftersom den är federal och betalas med federala pengar. Som alla misstänkt utgörs federala pengar av skatt = pengar stulna från i första hand den stackars amerikanska medelklassen och från de som alls inte klarar sådan åderlåtning, republikanerna.

Då de institutioner jag inleder med finansieras på motsvarande sätt så antar jag att även dessa då är socialistiska. Hmm, rena smygkommunismen ”over there” numera. Kan ge mig fan på att det t.o.m finns en och annan liberal med synpunkter på tillvaron som vågar uttala sig i debatten. Var ska detta sluta egentligen?

dontask.jpg
Manligt socialistiska armyheroes

EDIT: I Californien säger de första prognoserna att nej sidan vinner folkomröstningen om en legalisering av cannabis med ca. 55-45%.

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 3 november, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Nej sidan vann väl om jag inte är felunderättad?Såg du Beatrice Ask på aktuellt igår om detta?Hemikram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: