Svensk Myndighetskontroll: ADHD awarenesse week med info om ADHD


ADHD awarenesse week  pågår och jag vill ta tillfället i akt att puffa lite för detta. Det finns fortfarande en mängd okunskap och till och med dom som inte erkänner ADHD som en diagnos så det behövs massor av upplysning.

ScreenHunter_02 Sep. 23 16.34.gif

Mer info hittar du här: http://adhdawarenessweek.se/

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 23 september, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Att till och med kriminalvården upptäckt det nu är intressant!Kanske visar det på att deras inställning till klienterna är kriminell, då de verkar varit väldigt bra på att försäkra sig om att kunderna kommer tillbaka.För kriminalvården kan inte skylla på att de inte visste vad ADHD är, då de var väldigt aktiva genom med att Inte behandla.

  2. Det mesta av det du skriver håller jag helt med om.Jag känner flera personer med diagnosen ADHD som har egenskaper ingen annan har, sammantaget.Kao

    • Michael Gajditza

      Det som är tråkigt för de som har ADHD är att begreppet kommit att kopplas ihop så mycket med kriminalitet. Det är riktigt att många missbrukare har ADHD och att missbruket till vissa delar varit en form av självmedicinering men detta gäller ändå bara för en del av alla dom som har ADHD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: