Svensk Myndighetskontroll: Visar SD:s riktiga syn på HBT-personer


Surfade runt lite och hamnade på den här bloggen där jag läste ett intressant inlägg som handlade om hur homosexuella röstar. Tydligen så har man , enligt bloggaren, gjort en väljarundersökning på ett forum för homosexuella som heter QX och det visar sig att hela 14% av de som svarat på enkäten uppger att de röstat på SD.

De totalt 3464 avgivna rösterna fördelade sig så här.

Val idag, vad har du / ska du rösta på? Moderaterna 23%, Folkpartiet 10%, KD 1%, Centern 6%, Mp12%, Socialdem. 20% Vänstern 8%, Fi 3%, Piratp. 1%, SD 14%, annat parti,blankt,får ej rösta, struntar i att rösta tot. 4%.

Som synes så finns det rätt stora avvikelser mot hur valet kom att utfalla och den enskilt största skillnaden finner vi hos två partier, Socialdemokraterna som endast får 20% av rösterna och så de 14% som går till SD.

Det är självklart förvånande att så många i HBT-rörelsen förefaller välja ett parti som i grunden inte alls har någon särskilt positiv inställning till HBT-personer vilket jag ska åskådliggöra med ett par kommentarer från den nyblivne riksdagsledamoten Thoralf Alfssons blogg.

Det första citatet är från riksdagsledamoten själv och han skriver följande apropos att en moderat har uttryckt sig på ett för moderaterna olämpligt sätt avseende homosexuella. Så här kommenterar Alfsson händelsen:

Vad har då denne förskräcklige moderat skrivit som han är så ångerfull för? Jo, följande.

”de får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt ! Och bögarna ska inte få adoptera !!”.

Detta är alltså inte förenligt med de nya moderaterna. Det är dessutom inte tillåtet för en moderat nämndeman att uttrycka sig på följande sätt. Jag är helt förstummad!
Pedofili och bögadoptioner är uppenbarligen heliga kor för Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna. Personligen tycker jag att ovanstående värderingar är alldeles förträffliga för en nämndeman och jag instämmer till fullo i hans kommentar.

Jag ser fram emot att någon moderat förklarar vad som är så uppåt väggarna i denna kommentar och att den stackars Karl-Otto Hultström skall bestraffas offentligt.
Eller har nya moderaterna något nytt mål i sikte när man försvarar homosexuellas böjelser och krav på samhället Det känns som nya moderaterna försöka värva röster från kommunisterna och Feministiskt initiativ eller vad är det som är så hemskt.”

När bloggägaren och nu tillika riksdagsledamoten uttrycker sig som han gör så öppnas naturligtvis dammluckorna och den politiska fernissan flagar snabbt av SD anhängarna i kommentarerna som följer där det bl.a låter så här:

Postat av: peter

M vill att homosar adopterar, det är den enda slutsats man kan dra. 

M är bereddda att offra vanligt folk för att visa att de till varje pris vill ha perversa och ge dem allt de vill ha oavsett hur fel det är. 

MUFs valaffish minns vi där unga, 12-15-åringar tvingades utöva homsexuella aktiviteter under parollen vi är toleranta. 

Om M är så toleranta och satsar främst på att bygga moskeer, och avskedar folk med traditionella åsikter då har M saboterats och kommer att försvinna som parti. Under Reinfeldts ledning tog M ledningen över S 2006 pga av att alla förlorat förtroendet för S. Nu går M samma väg.

2010-07-31 @ 05:59:07

Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Hur många har tänkt på att det aldrig talas om vad som är bra för barnen. De homosexuella behandlar barnen som husdjur. Livet handlar om val och förutsättningar. Två personer av samma kön kan inte få barn. Det är något som måste accepteras och som inte ska kompenseras av någon. Det kan inte vara en rättighet att få barn. Barn är inga politiska argument och ska inte användas för att vinna poänger.

Jag mår illa av detta. Vill två av samma kön bo tillsammans så har jag inget mot det. Men när två av samma kön vill skaffa barn då blir det tre personer inblandade. Jag tar då barnens parti. Ett barn ska ha en mamma och en pappa. Alla barn föds inte i lyckliga stabila familjer, men inget barn ska ”placeras” bland homosexuella egoister. Barn är inga husdjur.

2010-07-31 @ 12:20:50

Postat av: S-E Karlsson

Maria Leissner vil ha in romer i politiken ! Har vi inte tillräckligt besvär med det folkslaget förut ?

En del har hur idiotiska förslag som helst .

2010-07-31 @ 13:46:15

Postat av: lassekolja

Ursäkta nivån, men snart börjar dom väl köra varandra i röva uppe i riksdagens talarstol!?

2010-08-01 @ 00:17:09 
URL: http://frianyheter.nu

På en fråga från mig om Alfsson tycker att kommentarer av den här typen hör hemma i den politiska debatten, svarar han så här:

Postat av: Thoralf A

Michael Gajditza 


Jag förstår att du är en ny läsare på min blogg och därmed känner du inte till min öppna attityd till både positiva och negativa kommentarer på min blogg. Som du säkert uppmärksammat är kommentarerna inte modererade. Anledningen till detta är att jag vill ha en blogg som inte enbart förmedlar mina åsikter utan alla läsare har möjligheten att kommentera utan någon åsiktscensur. 

Detta för givetvis med sig att ”mindre lyckade” kommentarer publiceras. De allra grövsta raderar jag så fort jag upptäcker dem.

Vi ska se om de här kommentarerna är grova nog för att Alfsson ska radera dom:

Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jaha, ytterligare en pajas som tror sig förändra folkets åsikter genom att skriva en bok om folks ideologi?

Sverigedemokraternas åsikter? Du är f*n i mig sjuk! Har du problem med att pedofiler anklagas för våldtäkt och dömmes? Är det inte så, att inom er sammanslutning så finns det dömda pedofiler, och att ni gärna vill avkriminalisera detta brott!?

Är du en pedofil, eftersom du reagerar så våldsamt när du får mothugg?

”Micke G”, Är du släkt med ”Kapten Klänning”?
Du betér dig som en översexuell galning, men det visste du kanske innan…

2010-08-01 @ 03:01:14

Utdrag ur en lång harang av signaturen ”Gubben och gumman”

Michael Gajditza är av samma tjatkaliber som

Gayclownwnen från Vaxholm.

Den dagen Gajditza kommit på att Liberal i SVERIGE
står för samma sak som åldringsrån gruppvåldtäkter
personrån kalla damer för svennehora förstöra hela städer med att fylla upp dom med bidragstagare.

Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Är du en pedofil, eftersom du reagerar så våldsamt,

”Michael Gajditza”? (andra gången jag frågar!)
Blev du utsparkad från moderaterna, så förstår jag!

2010-08-02 @ 00:50:41

Postat av: Ar4ne

Anna du pratar med huvudet under armen men du är ung och omogen och förstår inte bättre.
Har man sina påsar ihop med HBT rörelsen är man ett sänke i mänskligheten tjänst, som innebär att man står upp för en pervers värld och blir stämplad själv som pervers!

2010-08-05 @ 23:13:19

Postat av: Percy

En rak fråga Rogue, tillhör du det tredje könet,
med en hjärna som har ramlat ner i pungen?

2010-08-06 @ 16:27:20

Det får räcka så, jag tror mitt budskap har gått fram med detta och uppenbarligen så tyckte Alfsson själv att inget av detta var grovt nog att radera eftersom de står kvar fortfarande sedan 100731. Min debatt med signaturen Gubben o gumman hittar du här och roas du av sarkasmer och ironier så kan du få en kul stund med mina svar på ett antal frågor dom ställde: http://svemykon.se/text1_2.html

Jag har svårt att se hur 14% homosexuella kan tänka sig att rösta på ett parti som står för dessa åsikter och det kan finnas många olika förklaringar till att röstningen utfallit som den har gjort. En anledning, och det vore mycket beklagligt, kan vara att många HBT-personer faktiskt har tagit till sig skrämselpropagandan om muslimer.

En annan anledning, som jag finner troligare, är att det bland nätaktiva SD anhängare spreds att den här undersökningen fanns och att många som fick den upplysningen begav sig till sidan och röstade på sitt eget lilla parti.

I vilket fall så gav det mig tillfälle att konkret belysa vårt nya riksdagspartis medlemmars och även minst en riksdagsledamots inställning till homosexuella plus att det ger en inblick i hur resonemangen förs på gräsrotsnivå i partiet.


 

 

 


 

 

 

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 22 september, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

  1. Hej Michael! Ville bara säga att jag tycker att du skrivit ett fantastiskt bra inlägg med källhänvisningar! När jag skrev mitt inlägg om hur de homosexuella hade röstat på Qx.se, så var jag ganska arg och irriterad. Ja, jag skrev väldigt onyansierat om jag får säga det själv… Fast jag tror att det viktigaste kom fram, att många homosexuella är främlingsfientliga. Jag skrev också att jag inte var förvånad över det höga röstantalet på SD, pga vad jag upplevt i gayvärlden tidigare. Vidhåller att det är så fortfarande. Många bögar jag har träffat under de senaste 11 åren har en snedvriden syn på invandrare… Ibland blir jag chockad när jag ser/hör hur andra homosexuella beter sig. Jag är själv bög och ”invandrare” och mina erfarenheter är allt annat än positiva till ”gayvärlden” i Stockholm. Tack för att du vidareutvecklade mitt inlägg. Mvh. David

    • Michael Gajditza

      Tack för att du gav mig infallsvinkeln. Jag hade en kort diskussion kring detta under Prideveckan men för övrigt så kom frågan bort i valrörelsen så det var bra att du lyfte den igen!

  2. Hej Michael, jag läste igenom http://www.svemykon.se/text1_2.html och har inte skrattat så gott på länge. Sickna nötter! Starkt av dig att orka svara på alla deras dumheter, det mesta av det var ju helt obegripligt svammel.

  3. Härligt folk att föra ett samtal med. SD’s kärnväljare i ett nötskal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: