Svensk Myndighetskontroll: Döm själv!


 

 

Döm själv!

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 16 september, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Jag tänker inte kommentera den hörsägen som båda parter förmedlar, utan enbart det videomaterial som finns till hands: Utifrån detta får Erik rätt. Han försöker få bort burken, han försöker sparka bort den och den andra killen är hotfull.

  • Michael Gajditza

   Jag gör precis motsatt bedömning. Dels utifrån bildmaterialet men framför allt på att EA har ändrat sin story under vägs gång.

 2. Michael Gajditza

  Du har aldrig funderat på hur det kommer sig att jag anger och länkar till ett mycket stort antal olika källor medan dina uppgifter kommer från sisådär 4-5 stycken?

 3. Michael JönssonHär är lite läbart som ställer din kritik mot oss svenskar på skam.http://politisktinkorrekt.info/2010/09/16/sveriges-basta-kronikor-ger-ut-bok/#more-57636

  • Michael Gajditza

   Lägger du inte av med det där Jönssondravlet så tar jag bort de kommentarer där du använder det eller liknande i fortsättningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: