Svensk Myndighetskontroll: Sent vaknar syndarna


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7786849.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7786234.ab

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2135781/sd-raknar-fel-pa-59-miljarder

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2135868/gar-inte-ta-sd-s-budgetforslag-pa-allvar

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2136179/sd-kan-skapa-oro-pa-finansmarknaden

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sd-kan-utlosa-oro-pa-marknaden_5326929.svd

Äntligen!

Alla länkarna ovan går till olika artiklar som, enligt flera välkända ekonomer, beskriver olika felaktigheter i Sverigedemokraternas skuggbudget. Länken till Aftonbladet tar också upp felaktigheter i den omtalade våldtäktsrapporten.

Det är onekligen skönt att äntligen få stöd för vad jag sagt alltsedan jag läste deras budget för första gången. Jag visade då bl.a på felräkningar och glädjekalkyler inom området rättspolitik som uppgick till i runda tal 20 miljarder.

Det obegripliga är bara att den ammunition som nu avlossas inte har avlossats tidigare. Nu är jag rädd för att det helt enkelt är för sent och vi kommer med all säkerhet att få in ett parti i riksdagen som inte bara är djupt främlingsfientligt utan också oerhört populistiska och orealistiska i sin politik för övrigt. Skulle dom dessutom få en vågmästarroll så förvärras läget ytterligare genom den oro som då utbryter på finans- och valutamarknaderna.

Det är dessutom marknader som reagerar både fort och kraftfull och vi kan plötsligt åter befinna oss i en situation som på många sätt liknar den i början av 90-talet. Då har Sverigedemokraternas syn på invandring plötsligt kostat oss betydligt mer än vad själva invandringen kostar. Det kan bli resultatet av att rösta fel på söndag! Jag säger som statsministern, den som gillar Sverige röstar inte på SD!!

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 15 september, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Det är inte bara SD som ljuger om pengar…Även moderater…Hemikram!

    • Michael Gajditza

      Jo, nog skarvar de flesta politiker från vänster till höger och det ligger i vårt eget intresse att granska dom alla. SD däremot är i en klass för sig. Inte nog med att de är främlingsfientliga, dom dessutom bygger hela sin budget på siffror dom inte har och de siffror de tror sig ha räknar de sedan fel på. Jag är inte imponerad……

  2. MichaelLäs det här som smular sönder mediamaffians lögner eller åtminstone benar upp sakfelen i deras påståenden!http://henrik.motpol.nu/?p=274

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: