Svensk Myndighetskontroll: Dagens idioter presenteras


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7775525.ab

Får jag presentera den senaste definitionen av ordet idiot vilket, som alla vet, blir idioter i plural. Definitionen är denna gång förkroppsligad i form av just ca. 500 idioter i Göteborg som tycker att deras egna åsikter och ideal är så fantastiskt mycket värda att de fullständigt struntar i att det de gör solkar deras politiska uppfattning i lika hög grad som de spottar på demokratiska spelregler.

Jag tror inte att någon som läser den här bloggen betvivlar att jag är motståndare till Sverigedemokraternas politik men lika lite som jag vill leva i ett samhälle präglat av deras ideer vill jag leva i ett samhälle som domineras av andra idioter som utan respekt för vad demokrati innebär gör sitt yttersta för att hindra ett annat parti från att uttrycka sin åsikt. Sa jag att de är idioter?

De är än större idioter som inte heller kan inse att det de gör är fullständigt meningslöst och dumt. Det är dessutom kontraproduktivt då de enda som gynnas är de martyrroller som SD älskar att spela.

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 13 september, 2010, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 19 kommentarer.

 1. Ursäkta mina slarviga fel i texten, men jag har suttit i ett politiskt möte i sex timmar och känner mig sliten och trött just nu.

 2. MichaelVad då? du respekterar bara de åsikter du gillar, har du skrivit en enda positiv mening om SD där du respektfullt tar hänsyn till vilka omständigheter som råder i landet, nej du gubbe lilla då visas allden respektlöshet du kan få ihop som är en ren oförskämdhet mot svenskar som vill göra Sverige till ett demokratiskt land genom att bekämpa demokraturens hantlangare där du själv valt att finnas till som opponent mot gamla hederliga svenska värderingar som gjorde att Sverige fick sin utnämningen av omvärlden för att vara det mest civiliserade landet på denna planet!det är här den nationella folkrörelsen kommer in i bilden för att återskapa Sverige till ett civiliserat land igen, men du och alla övriga belackare gör allt för att förhindra en sådan utveckling och om jag nu ska respektera dig för dina åsikter , nej, inte mycket som du kanske förstår?Det heter väl ändå att respekt måste man förtjäna och det är lite si och såmed dig Michael om du förtjänar någon större respekt, jag kan väl stryka över det hela med att trots känner jag en slags empati med i alla fall, att du inte förstår ditt eget bästa, om det nu har med omognad att göra eller inte får du ransaka dig själv om.

  • Michael Gajditza

   Svar ja. Jag har skrivit att jag tycker att deras förslag avseende brottsofferersättning är bra. Jag har även vid flera tillfällen tagit tydligt avstånd från dom som använder ickedemokratiska metoder för att bekämpa SD.

 3. Kao och ni andra läs det här så får ni en bra bild över hur genier arbetar.http://reaktion.nu/

 4. KaoFelet med dig är att du är fullskiten med fördomar och vet inte ett smack om hur seriösa Sd resonerar.Jag tror att du är ute efter extrema partier på vänsterflygeln de brukar föra samma resonemang mot alla invandrare som inte är kommunister!Du har inte en aning om politik och vem som säger vad och vilka syndabockarna är, de sitter uppe i storfinansen och det känner SD väl till och varför då klanka på svenskanpassade invandrare, nä du jöns du får krypa ur blöjerna först innan du yttrar dig!

  • Michael Gajditza

   Hur var det nu med din farfar som hade lärt dig ödmjukhet och respekt för andras åsikter etc. etc. Tyckte att du skrev att du tillämpade hans principer? Tycker du för övrigt att den här kommentaren av dig är representativ för hur svenskar beter sig?

 5. Problemet är att (SD-arna) inte vet något om historia och politik historiskt. De lyssnar nbara på det som låter vettigast för dem själva just för strunden och går på skitsnacket om att alltbär invandrarnas fel, om det går dåligt för Sverige.Men var ska de då köpa sin pizza och annat liknande skit om dessa människor försvann? Har de nånsin funderat över hur vårt samhälle skulle se ut, UTAN våra etablerade invandrare? BTror inte de har en susning om vilken kris det skulle bli i landet utan alla städare, kockar, kökspersonal etc etc.Kao

  • Michael Gajditza

   Märkligt nog med tanke på hur de tecknar bilden av invandringens kostnader, så går det ju dessutom riktigt bra för Sverige med en absolut topplats bland Europas ekonomier. Bara det visar hur fel dom har.

 6. Det enda sanningen om demokrati är att den inte existerar, mer än om vi jämför oss med diktaturländer.Inom Sveriges gränser existerar inte någon demokrati, det närmaste vi kan komma är en demokratur och den har drabbat svenska folket mycket hårt.Inte har någon som är 45 år och yngre upplevt ett Sverige utan mångkultur och de upp till sextio år kan inte komma ihåg ett annat Sverige, även om en del var födda1960 och var femton år 1975 då riksdagen på ett landsförrädiskt sätt röstade för att nu skulle vi bli en mångkultur över folks huvuden. De som var ca femton år då kan inte ha något större begrepp om vad som var bra eller dåligt i det svenska samhället.Så varje gång den kategorin och yngre kritiserar SD eller ND så är de omdömeslösa och de borde egentligen knipa käft som inget begriper! Vet man inte hur ett annat Sverige fungerade är det löjligt av dem som inte varit med på den tiden, att komma med brösttoner, dumskallar är vad de är!Michael du har ju försökt lura i folk här, att Sverige har alltid varit ett mångkulturellt land och det är ett idiotiskt påstående och jag vet vilka det är som sprider sådana ryckten och det är landsförrädarna i riksdagen och främst kommunistjävlarna från helvetet som har ljugit om det här i minst fyrtio års tid!Deras avkomma finns bland AFA terrorristerna som dessutom är ett internationellt slödder med blattar och svartskalar som ylar och skriker mot oss svenskar, djävla rasister!

  • Michael Gajditza

   Den grundlagsändring som du tjatar om och förvränger till något den inte är, innebar att man förstärkte etniska minoriteters rätt att utöva sin kultur genom att ändra ett ”bör” till ett ”skall”. Detta berörde vid den tiden i första hand den samiska urbefolkningen. Propositionen innehåller inte ens begreppet mångkultur.Det är ju självklart att vi alltid varit en mångkultur. Svensken kläcktes inte plötsligt fram ur ett ägg efter istiden utan är frukten av den invandring som skedde söderifrån då inlandsisen drog sig tillbaka.Ditt resonemang för övrigt får som konsekvens att den som inte själv har upplevt något kan inte heller ha synpunkter på det vilket t.ex innebär, om din syn tillämpades, att ämnet historia borde tas bort ur undervisningen eftersom den som skriver om Gustav Vasa näppeligen kan ha varit på plats för att själv uppleva det han skriver om. Ett alldeles ovanligt korkat argument således.

 7. Finns inget odemokratiskt i att visa sitt missnöje.Däremot inte med våldsamma handlingar.

 8. Håller med dig fult ut, har själv drabbats av dem och deras okontrollerade agerande och deras ideologi är skrämmande.

 9. Väl talat! Fast rent objektivt kan jag förstå att folket i södra Sverige reagerar hårdare mot ett parti som SD också eftersom Sverige om Tyskland gått in, skulle besatt Göteborg med största säkerhet och det var nog en verklig hotbild för de äldre generationerna däromkring och känslorna där kan nog inflammeras extra lätt..gissar jag…Hemikramar! ♥

 10. MichaelÄven om du är moståndare till SD är du inte så inskränkt att försvara brottsmentalitet att begå våld, gör man det så ska man bara tiga i församlingen.Ord för mig gör inte ont även om man reagerar på rena lögnaktiga påståenden och det är väl tur att man inte är långsint mer än högst en halvtimme, ingenting är så givande som att bli vän med sin värsta fiende.Nåväl du har visat att det finns en heder inom dig även om jag inte delar dina åsikter alla gånger.Läs det här som är en mycket intressant läsning för vem som helst och allra mest för vi som tycker så mycket.http://reaktion.nu/

  • Michael Gajditza

   Jag förväntar mig samma avståndstagande från dig och SD då en bög eller en invandrare misshandlas av t.ex vit maktanhängare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: