Svensk Myndighetskontroll: Svensk Ekonomi i Europatopp


http://www.e24.se/makro/varlden/sverige-utklassar-europa_2086345.e24

Om Sverigedemokraterna skulle ha rätt om de belopp de påstår att invandringen kostar netto per år så finns det inte en möjlighet att Sveriges ekonomi skulle vara i Europatopp.

Av detta måste man dra ett par slutsatser. För det första att SD:s siffror alltså är felaktiga. För det andra innebär det att deras s.k skuggbudget verkligen bara är en skugga och inget annat. Om nu en skugga kan vara så fylld av hål som den som presenterats av SD.

För det tredje att om man ändå fortsätter hävda att invandrarna ska ut och att nyinvandringen stoppas så saknas det ekonomiska argument man haft och vad återstår då? Jo, enbart det främlingsfientliga är vad som då finns kvar av deras för övrigt redan nu havererade politik. En politik som Anders Borg dömt ut helt och menar är en fara  för stabilitet och statsfinanser. Borg som visat sig verkligen kunna det här.SD-Muslimerna.jpg

Därtför ber jag er som överväger att rösta på SD att ni tänker ett varv till. När nu den sverigedemokratiska ekonomiska politiken kraschat och finansministern oroas så betänk att politik handlar till syvende og sidst om din och min vardag. Vi levde under en period på 90-talet med havererade statsfinanser och var och en som var med då minns det desperata beslutet att låta diskontot gå upp till 500%. Vi minns också den stora arbetslöshet som blev en av effekterna.

Som av en händelse så inträffade allt detta senast vi som väljare släppte in ett populistiskt parti i riksdagen Låt inte den sorgliga historien upprepas utan rösta istället på ett annat och mer ansvarstagande parti än Sverigedemokraterna!!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tar-du-emot-sds-stod-reinfeldt_5277189.svd

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 9 september, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

  1. Michael är du så naiv att du sväljer EU statistiken oj,oj, vad ska man ta till med dig, innan du fattar att det mesta i politiken är lögner, undrar om du inser själv att du ena stunden är motståndare till myndigheter i Sverige och dito utomlands och mellan varven anammar du deras åsikter, VINGELPETTER är en bra benämning på en som inte vet vad han ska tro egentligen och sedan beskyller du mig för att inte komma med fakta alla gånger, ska vi säga att vi lever under fifty/fifty sanningar i bland alla lögner som blir serverade åt oss från suspekta källor?

  2. Knuffar och tummar!!

  3. MichaelAll statistik förblir statistik som inte kan tas för korrekta uppgifter och därför får man ta din artikel med en nypa salt.Precis som man får göra med dina artiklar som är en hat propaganda mot SD i rent oförstånd givetvis, fattas bara, en klok och insiktsfull person skulle skriva ner både för och nackdelar gällande SD som brukligt är när det gäller andra partier och slutsatsen kan bara bli den, att din smutskampanjan blir genomskådad av de flesta läsarna och SD får nya sympatisörer på kuppen!

  4. Jag tummar ditt inlägg. Dessutom tycker jag att SD:s invandringspolitik handlar inte om invandrare rakt över, utan har enbart ett uttryckligt islamist-hat. Jag ber också dom som väljer att rösta på dom tänka över saken en gång till! kramz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: