Svensk Myndighetskontroll: Välkomna till Freedom not fear 100911!!


FREEDOM NOT FEAR

anordnar nu för tredje året i rad en manifestation för frihet och rättssäkerhet. Den här gången i Humlegården i Stockholm den 11/9 kl. 14-17.

Freedom not fear är en global manifestation som genomförs på många platser världen runt denna dag. Det är förmodligen väldens största endagsmanifestation för demokrati- och frihetsfrågor. FNF har sitt ursprung i vad som hände just den 11/9-2001 och att motverka den övervakning och de intgritets och frihetsinskränkande lagar som tillkommit runt om i världen som en konsekvens av attentatet 2001.

Under eftermiddagen erbjuds det underhållning och olika tal om dessa frågor av inbjudna talare. När talarlistan är helt spikad så återkommer jag med en redovisning av den och jag är för övrigt en av de talare som så här långt tackat ja till inbjudan.

 

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 29 augusti, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: