Svensk Myndighetskontroll: Rösta gärna redan nu och här!!


Efter flera månader av intensiv debatt med invandringsmotståndare av olika kategorier känner jag mig lite lätt utmattad och har en känsla av att jag kanske inte längre riktigt ser skogen för att det är så många träd i vägen.

Jag vore därför tacksam för feedback i form av den här omröstningen och gärna också i kommentarer kring varför ni tycker att det gått si eller så. Det är fortfarande mer än tre veckor till valet och kan argumenten vässas så vill jag vässa dom.

Av någon anledning så får jag inte det att fungera med att lägga röstningen här i högerkanten utan den får starta på den här adressen istället så ska jag se om jag kan få hjälp imorgon att ordna till det här istället.

Så klicka på länken och rösta! Tack!

http://mg.zoomin.se/

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 25 augusti, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: