Svensk Myndighetskontroll: Var femte amerikan tror att Obama är muslim.


 

 

 Obama.jpg

Frågan är bara var……..Teheran eller Washington……?

 

Var femte amerikan tror att Barak Obama är muslim och det är sånt som får Jay Lenos Jaywalk att framstå som allt mer dokumentärt.

Fast man vet ju aldrig med en kille som heter Hossein i mellannamn. Det kan vara en del i en muslimsk maskirovka som går ut på att överta USA genom att sätta en muslim på presidentposten…….

Jag menar att nån måtta får det väl vara på dumheterna.

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 21 augusti, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Tack för garvet!!Hemikram!

  2. Intressant blogginlägg. Är inte glad just nu. Jag skrev ett inlägg om ett företag som heter Lapteknik och länkade till två sidor som visar hur oseriösa bolaget är. Därefter kom någon ”Peter2001” in och försökte smutskasta mig genom att hävda att jag skrev en massa lögner och propaganda (jag tycker jag känner igen detta från vissa kommentarer du haft på inlägg om SD). Dessutom påstod han att jag drev ett företag i Örebro län där alla anställda gripits vid konkursen. Problemet är bara att jag bor i Helsingborg och har bott där hela livet (vet inte om jag ens varit i Örebro län). Anmälde kommentarerna till Aftonbladet. Lade ut en kommentar på min blogg kring detta och tog bort mitt tidigare inlägg. Det blir en tämligen meningslös diskussion med sådana som Peter2001 när det enda de är ute efter är att smutskasta en. //Frekar06

    • Michael Gajditza

      Jo tack, jag har haft några……. Det är trist men så länge man vet själv att man agerat korrekt så är det inget att fästa sig vid. Fantastiskt att alla anställda gripits, det har jag aldrig hört talas om nånstans, nån gång. Att en och annan direktör kan få sitta anhållen nån dag, det händer ju men alla anställda….Vad var det för firma? AB Svenska Mord……..*S*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: