Svensk Myndighetskontroll: TV 4 dokumentären om SD


Här kan du se TV4 dokumentären om Sverigedemokraterna.

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1615597!approot/embedvideo.swf?videoId=1.1747698

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 18 augusti, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Etablissemanget tycker inte längre om gamla svenska värderingar.I äldre uppslagsverk talar man om, att svenskar är främlingsfientliga av naturen som förklaras enklast med det normala beteendet att vi normalt är rädda för det okända.Återigen är etablissemanget ute och cyklar med sitt främlingsfientliga, att vi svenskar ser främlingar som något hemskt och otäckt” men de flesta blir skrämda först när man känner sig hotad till livet av dem.Så i sak säger etablissemanget, att ni ska inte vara fientligt inställda mot främlingar som hotar er till liv och lem.Hur står det till med intelligensen bland våra styrande och massmedia, styrs vi av idioter? det verkar inte bättre.Anmäl

  2. Jag såg dokumentären som ett rutinerat proffs skulle ha gjort istället och gärna av en med svensk värdegrund och dessutom med en neutral politisk åskådning.Nu blev dokumentären ett amatörmässigt hafsverk som jag och säkert många med mig, redan har glömt bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: