Svensk Myndighetskontroll: Att debattera eller inte debattera!? Rösta du också!!


Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 21 juli, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 8 kommentarer.

 1. Innan någon har bestämt sig för vilket parti han/hon ska rösta på. Läs det härhttp://vitbok.se/13/a.html

  • Michael Gajditza

   När ni läser det så kom ihåg de klassiska orden lögn, förbannad lögn och statistik. En sak som roar mig oerhört är att BRÅ, som vanligtvis i dessa kretsar skälls för att vara helt värdelösa och enbart producera siffror som etablissemanget önskar, i vissa lägen då deras siffror går i linje med den förutfattade meningen, blir till sanningsvittnen.Selektivt läsande.

 2. Tack, ska kollas upp.

 3. Nettan Tjernkvist

  mrfeldt: Piratpartiet är heltoslagbart närdet gäller teknik, dock tycker jag Du ska titta runt lite. http://www.politometerna.se så hittar Du alla politikers bloggarFrihetspartiet borde Du också titta lite närmare påhttp://www.frihets-partiet.se/blog/?p=150http://www.frihets-partiet.se/blog/?p=37 http://www.frihets-partiet.se/blog/?p=16

 4. Ja det finns väl inte så mycket kvar att rösta på när ledare i dom stora partierna har samröre med Bilderberg. Piratpartiet har inte sålt sig ännu, eller har de?

 5. Ja vilket parti ska man rösta för? Vilket parti är mot chemtrails?http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails/2010/07/chemtrails-i-narbild-1Vilket parti tänker du rösta på?

  • Michael Gajditza

   Hej! Inte är det enkelt men för min del så ligger ändå Piratpartiet bra till eftersom jag anser att vi måste få en röst som förstår den nya tekniken och dess möjligheter och inte minst dess faror och som samtidigt i varje fråga ser till vad som är bäst för integritet, frihet,rättssäkerhet och demokrati.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: