Svensk Myndighetskontroll: Flyktingmotståndare överrepresenterade i brottsstatistiken


I dagarna fattar EU beslut om att alla våra banktransaktioner ska överföras till USA. Detta är ytterligare ett led i, som det fortfarande heter, kriget mot terrorismen.

I Sverige har det inneburit att vi totalt fått ca. 50 olika lagar som på ett eller annat sätt kränker och begränsar vår integritet och vår frihet. Om detta har jag skrivit spaltmeter förr och kommer att skriva spaltmeter i framtiden. Idag var inledningen dock bara tänkt som en fond för det egentliga ämnet som får bli terrorism och brottslighet på hemmaplan.

Uppenbarligen gör Säpo en bedömning som idag visar att terrorhotet mot Sverige får sägas vara mycket litet och med detta avser jag då det hot som antas komma från radikala islamska terrorgrupper på ett eller annat sätt länkade till Usama Bin Laden. Säpos bedömning delas av experter inom andra myndigheter.

Samtidigt så får vi ofta höra, särskilt från främlingsfientliga partier att Sverige är en central för planering av terrordåd och ett land dit terroristerna vallfärdar för att i lugn och ro kunna rekreera sig mellan bombuppdragen ute i världen.

Man kan tycka att en sådan rekreations- och planeringsverksamhet borde avsätta en del spår men om dom gör det så är det tydligen inget som uppfattas av andra än de invandrarfientliga partierna då Säpos arbete sett ut så här de senaste åran.

Under 2009 gjorde Säpo noggrannare granskningar av 176 personer som sökte asyl eller svenskt medborgarskap. Det kan jämföras med 489 personer under 2008. Under 2009 ville Säpo att Migrationsverket skulle avslå ansökan i tio av de 176 granskade fallen. (Källa: Dagens Eko)

Man får förmoda att de invandrarfientliga partierna har en mer tillförlitlig underrättelsetjänst än Säpo för att kunna uttala sig som man gör.

afa_pride61.png

 

Intressant var det också att titta på de siffror som finns över brottslighet som tagits fram i ett gemensamt projekt mellan Säpo och Brå avseende brottslighet hos den autonoma vänstern och dito inom det man brukar kalla ”Vit Makt” rörelsen.

Efter att ha läst detta material så måste jag säga följande till alla dom som, med en berusad papegojas hela energi och envishet, diskuterar invandrarnas överrepresentation i brottsstatistiken och som gör det utifrån ett invandrarfientligt perspektiv. Här ska ni få se på överrepresentation av vitansikten!

Jag kommer i den här bloggposten i huvudsak att begränsa mig till Vit Makt brottsligheten helt enkelt för att det är ändå den som så att säga står i störst kontrast till invandrarbrottslighet vad gäller gärningsmannabakgrund. Vi talar i Vit Maktfallet om gammal hederlig och äkta svensk brottslighet som inte bör blandas ihop med andra avarter………. ehhh, ja typ alltså.

Rapporten omfattar totalt 1409 personers brottslighet från Vit Maktmiljön och de autonoma vänstergrupperna under en tioårsperiod.

Så här ser fördelningen ut avseende de två grupperna och avseende politiskt motiverade brott och vanlig brottslighet.

Sammanlagt har de 1409 personerna misstänkts för 9329 brott fördelade på autonoma politiska brott 1207, autonoma ickepolitiska 1565.

Vit Makt politiska 1225 och ickepolitiska 5332.

Lagföringar uppgår till drygt 30% av de politiskt motiverade brotten och till nästan 70% för de icke politiskt motiverade. Detta ger en tota procent lagförda brott på nästan 60 vilket är en mycket hög siffra och som får förklaras med att dessa personer har hållits under god uppsikt på olika sätt.

svensk-vit-makt-omslag-litet.jpg

 

Som ni ser så finns en väldigt stor skillnad mellan Vit Makt och de autonoma vad gäller den icke politiskt motiverade brottsligheten som är drygt tre gånger större hos Vit Makt gruppen. Det är naturligtvis svårt att tolka innebörden av detta men spontant får ändå sägas att siffran indikerar att det hos Vit Makt rörelsen finns många som vid sidan av den brottsgenererande politiska verksamheten även är kriminella i sitt civila levnadssätt.

En mycket stor och väsentlig skillnad finner vi också då man granskar vilken typ av brottslighet det är man ägnar sig åt och den skillnaden finns bland de brott vi benämner som brott mot liv och hälsa. Rapporten visar att under den senaste 10-årsperioden så har Vit Maktmiljön till skillnad från den autonoma vänstern även varit beredd att döda.

Inte bara beredd, man har också genomfört totalt 14 mord eller dråp varav fyra varit direkt politiska och riktat sig mot meningsmotståndare!

För den intresserade så finns massor av övrig statistik och uppgifter i den nästan 200 sidor långa rapporten som kan hämtas i pdf-format hos Säpo här: http://bit.ly/avpe27

Själv så ska jag avsluta med några funderingar.

Såvitt jag vet så har islamisk terrorism under motsvarande tid svarat för noll (0) mord och dråp i Sverige. Det gör att man, särskilt mot bakgrund av det väldigt lilla antal fysiska personer som är engagerade i Vit Makt rörelsen, kan konstatera att för svensk del så är den inhemska terrorismen i Vit Makt gestalt betydligt mycket mer mordisk än den islamska.

Vad gäller brottslighet i stort så kan konstateras att överrepresentationen av helvita, i judisk-kristen tradition fostrade och med svenskhet och av svensk kultur ympade och fostrade medborgare är fullständig och total. Följaktligen så måste det alltså finnas andra förklaringar än kulturella och religiösa skillnader till den problematik med invandringen som beskrivs av bl.a Sverigedemokraterna.

Sammanfattningsvis så kan jag väl säga så här. Rapporten visar med all tydlighet att farorna med inhemsk terrorism, vilket jag betraktar 14 mord knutna till Vit Maktsfären som, är väsentligen större än vad den terrorism vi alltid talar om utgör.

Enkelt uttryckt så är den politiskt grundade brottslighet vi har i landet i stort fördelad på de nämnda grupperna och av dessa utgör Vit Makt grupperingen ett större akut hot mot bakgrund av grövre brottslighet, större brottslighet utanför den politiska och även, vilket framgår av rapporten, en större vilja och benägenhet att beväpna sig.

Vi kan också konstatera att överrepresentationen av unga vita män med svensk bakgrund är enorm. Av detta kan man dra slutsatsen att allt tal om brottslighet kopplat till t.ex en invandrares sociala och kulturella bakgrund och uteslutande beroende på denna, är rent nonsens. Unga vita män i från vår egen sociala och kulturella miljö kan uppenbarligen bli synnerligen brottsaktiva dom också om bara betingelserna gives.

Uppdatering: Jag är lite förvånad över att inlägget inte fått fler kommentarer eftersom jag trodde att SD människorna och deras gamla kamrater skulle ha en mängd synpunkter. Dom kanske har börjat att bojkotta mig nu när det inte gick på tidigare beskrivna sätt, att få mig att sluta skriva. Det kan ju också vara så enkelt att folk har semester. I Västerås är förmodligen få,

http://kentpersson.wordpress.com/2010/07/12/veckans-bloggdebatt-sverigedemokraterna/

 

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 8 juli, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 37 kommentarer.

 1. MichaelDin öppna debatt betyder att du ska ha sista ordet och då är det endast en ensidig styrning av dig att sprida hat och förakt som inte leder någon vart.Av den anledningen har man inte lust att diskutera med dig. Man endastondgör sig över dig, för att du slår mot svenska folket och det går ju bra, när du inte är svensk och förmodligen just därför.Sedan att du inte har något att värna om, din framtoning bygger bara på egoistiska skäl, att du ska rädda ditt eget skinn.Vi svenskar är måna om att stötta svenska folket, så att de kunde komma ur sin dilemma med att avveckla mångkulturen som också kommer att ske tids nog, när vi blivit så fattiga att soppköken kommer till användning på gator och torg, såvida inte ett inbördeskrig har gjort slut på eländet innan dess.Nu förstår du varför du kan lägga ner din verksamhet, som går ut på att dra in oskyldiga människor i ditt förakt.

  • Michael Gajditza

   Du får faktiskt precisera vad du menar för du är totalt obegriplig i ditt svammel just nu. Dessutom är jag förmodligen mer svensk än vad du någonsin kan drömma om.1. Vad är det mitt hat och förakt består i enligt dig? Själv upplever jag inte att jag hatar någon människa alls. Tycker inte det finns någon som gett mig anledning till det plus att hat är en så negativ kraft att den har en tendens att helt ta över ett liv. Jag hart sett sådant på nära håll. Inte roligt att se.2. Jag slår mot svenska folket påstår du. På vilket sätt? På vilken grund hävdar du att jag inte är svensk?3. Vad grundar du påståendet att jag inte har något att värna om på?4. Hur menar du att en framtoning kan bygga på egoistiska skäl som att rädda sitt eget skinn?5. Vad ska jag rädda mitt skinn från?6. Om svenska folket vill avveckla mångkulturen så står det svenska folket fritt att göra detta. Uppenbarligen så tycker en överväldigande majoritet att det finns andra frågor som är betydligt viktigare. Så var skulle ett inbördeskrig komma ifrån och vilka skulle parterna vara?7. Menar du att jag har skrivit alla dessa artiklar i syfte att dra in människor i min verksamhet vilken enligt dig tydligen utgörs av förakt. Hur kan förakt vara en verksamhet? Vad grundar du ditt påstående på? Vilka är de oskyldiga människor du pratar om?8. Vet du vad Stellan Vik, även om jag starkt tvivlar på att det är ditt riktiga namn. Har för mig att det finns en romanfigur i Camilla Läckbergs böcker som heter så men på den punkten kan jag ha fel. Jo, det jag skulle säga var detta: Det är väldigt lätt för mig att bevisa att du har totalt fel. Jag ska göra det här och nu. Jag tror som sagt på en öppen debatt och under förutsättning att du håller ett vårdat språk och att du inte klipper in något partis principförklaring, partiprogram eller motsvarande så ger jag dig härmed löfte om att du ska få sista ordet i den här tråden. Varsågod. Säg till när du vill ha det så får du det men jag vill gärna ha svar på mina frågor ovan först. Det är dock inget krav utan vill du lämna dom obesvarade så gör du det. Läsarna får göra sin bedömning i vanlig ordning.

 2. Nisse. Det är DU och de islamska fundamentalisterna som anser att islam är lika med sharialagar, inte jag eller den majoritet muslimer i Sverige som är sekulära eller vanliga troende! Det är DU och islamisterna som säger att koranen är lika med förtryck och barbari, inte jag, och inte heller den stora, stora majoriteten muslimer!

 3. Michael, dina sk 14 mord går ej att finna vilka som utfört dem, så det kan vara vilka som helst som har mördat i politiskt syfte, dina bundsförvanter inom de autonoma eller som vanligt invandrargäng, så här kan man spekulera hej vilt, som du gärna gör för att smutskasta svenskar med förkärlek.Politiskt motiverad brottslighet [redigera]I Brottsförebyggande rådets rapport Våldsam politisk extremism, Rapport nr 2009:15.[19] redovisas att under tiden mars 1999 till februari 2009 har personer i vit makt-miljön varit skäligen misstänkta för 1 225 politiskt motiverade brott.[20] Fördelningen i olika brottskategorier för de politiskt motiverade brotten såg ut som följer.[21]: * Våldsbrott 227 fall (varav mord och dråp 14 fall och misshandel 211 fall) via dessa uppgifter framgår ingenting vilka de handlar om, men misstanken styrs mot invandraregäng bara för att ingen fraktion har pekats ut, som är så typiskt av Brå om det gäller invandrare.

 4. Torbjörn, Du är inte påläst det märks med en gång. Jag tror hellre på vad 7 st LM arbetare hade att berätta om muslimer i deras hemländer med sina Sharialagar som är värre än att råka ut för böldpest. Dessa 7 män som jobbade i två år i arabländer fick en sak klart för sig, kasta ut alla muslimer ifrån Sverige och Europa och det är tur att det finns starka krafter för att motarbeta muslimerna. Du har kanske läst Koranens satansverser som är hemskare än vad Hitler skrev ner i Main Kamf. Om du på minsta sätt försvarar Koranens barbariska ideologi är du inte människovärdig och än mindre har du rätt att yttra dig för något slags försvar för Islam. Du ska inte skilja på burkakärringarna och deras islamtrogna män för de går i varandras forspår. Jag känner en rad av libaneser som flytt till Sverige för att de riskerade livhanken när de islamistiska bödlarna förföljde dem i hemlandet, för att de vägrade att bli muslimer.

 5. Om någon tror att islam är som nazismen bör de fundera över detta. Hur kan det komma sig att de håller med de islamska värsta fundmentalisterna?För de som VERKLIGEN har samma syn på islam som nazister skulle haft är de islamistiska galningarna. Och genom att ni säger att DERAS SYN PÅ ISLAM ÄR DEN ”RÄTTA” så ger ni dem rätt.Och ni säger att alla vanliga humanistiska, sekulära muslimer, eller vanliga hederliga troende som anser att islam är nåt annat är fundamentalism säger ni har fel.Tänk efter före!Min blogg: http://ligator.wordpress.com

 6. Ärade läsare, avgör om den här artikelförfattaren äger någon trovärdighet?Läs vad Aftonbladet anser om Brå och betänk var Michael tar sina uppgifter ifrån.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article66852.ab

  • Michael Gajditza

   Häpp, så blev då Aftonbladet plötsligt Barbros sanningsvittne!! Trevligt. Jag tar mina uppgifter från de platser jag redovisar. I den här artikeln från Brå:s och Säpos gemensamt utformade rapport.

 7. Inger Olsson

  Korrekta siffror från SÄPO rapport och allt handlar om vänsterextremisterBrottsaktiva personerDe personer inom extremistmiljöerna som begår brott är mycketbrottsaktiva. De 1 409 personerna har varit skäligen misstänkta för9 329 brott. Av dessa brottsmisstankar bedömer Säkerhetspolisen att2 432 är politiskt motiverade, varav minst 734 lett till fällande domeller annan lagföring. De icke politiskt motiverade brottsmisstankar-na uppgår till 6 897, varav minst 4 785 lett till fällande dom eller an-nan lagföring. Omkring hälften av de politiskt motiverade brotten kan knytas tillpersoner inom vit makt-miljön (1 225 misstankar). Av dessa gäller1 163 misstankar män och 62 kvinnor. Den andra hälften (1 207misstankar) kan hänföras till personer inom den autonoma miljön.Männen svarar för 888 misstankar och kvinnor för 319. Vit makt-miljön är kraftigt överrepresenterad för brott som inteär politiskt motiverade och kan knytas till 5 332 misstankar medan1 565 misstankar hänförs till personer i den autonoma miljön. Kvinnor inom den autonoma miljön är misstänkta för fler politisktmotiverade brott än brott som inte är politiskt motiverade, skillnadenär dessutom relativt stor. Den politiskt motiverade brottsligheten accelererar mellan 15 och19 år för att sedan relativt snabbt avta. Efter gymnasieåren fortsätterdock en del individer med politiskt motiverade brott, men relativt fåbrott begås av gärningspersoner som är äldre än 25 år och mycket fåav gärningspersoner som är över 30 år.

  • Michael Gajditza

   Som vanligt numera då Inger Olsson kommenterar så förstår jag inte vad hon menar. Korrekta siffror skriver hon inledningsvis. Är det ett påstående om att mina siffror inte är korrekta? Det är ju exakt samma siffror? Vad menar du med att allt handlar om vänsterextremister då du själv redovisar siffrorna för vit makt miljön? Menar du att den är vänsterextremistisk? Som sagt, que?

 8. 2010-02-09 16:54:08 – Nils Hennix 2010 02 09Muslimskt ”flyktingbarn” utövade fruktansvärt lidande och hjärnskador på 19-årig svensk flicka den 28 okt. förra året. Han ströp henne, högg med en kniv i ögonen och könsorganet, slog sönder huvudet så hon är medvetslös ännu efter drygt tre månader. Flickan ligger ännu i respirator med blottad hjärna och är okontaktbar.Gärningsmannen har bytt till svenskt namn och erbjuds fullt skydd av polisen eftersom den stackars pojken känner sig hotad. Han visar ingen ånger, skyller ifrån sig och säger att flickan dör ”om Allah vill det”. Det är sådana här monster som Bengt Westerberg, Calle Larsson (V), Fredrik ”Seinfeldt” (M) och Måna Muslim (s) vill ha i Sverige. Muslimer som behandlar icke-muslimer hänsynslöst som lovliga byten och offer.Om dessa invandrade monster får vi inte läsa i dagspressen eller se på TV, endast snyfthistorier om ”invandrarbarn” som ”måste” få stanna i Sverige.Nu djävlar får det vara nog! Den svensk som röstar på ett riksdagsparti nästa val är en folkförrädare och medansvarig till varje brott som en invandrare begår.Bekänn nu äntligen färg, du som hittills fegat; tala om för alla du kommer i kontakt med att du kommer att rösta på ett nationellt parti och betraktar alla som röstar på ett riksdagsparti som folkfiender!Förbjud din dotter, son och barnbarn att umgås med invandrare från mellanöstern och Afrika om du vill skydda dem.Visa nu vad en svensk viking går för. Mesandet är slut!!!!!!!!!!

  • Michael Gajditza

   ………och svenska mördare och sadister skiljer sig på vilket sätt från utländska motsvarigheter? Amerikanska sadistiska seriemördare är i stort sett bara vita män med kristen bakgrund. En galning är en galning oavsett vilken bakgrund man har.

 9. Artikeln är med njet besvarad och allt borde vara i sin ordning. Konstruerad fakta är inne i politiken och byfånar hakar på som inläggen ger sken av. Slår man mot myndigheterna kan så var på sin plats men att slå mot fokgrupper är ett grumligt beteende som Michael alias ombudet har väckt en stor misstanke om sin person att ifrågasätta, för att ha stora problem som vi ska lösa åt honom. Ett förslag besök närmaste dårhus för behandlig och ta vissa personer med dig som gjort sina idiotiska kommentarer.Läste någonstans att ingen ska tysta mig som ombudet skrev i en av sina sjuka artiklar, du vill tysta oss andra med konstruerade lögner och hatiska utspel mot fel grupper, nazister är en sak men att ge sig på vanliga svenskar är inte inte fair play, vanliga svenskar som även de har gått vilse i politiken som du själv. I USA är polacker ett hånat släkte och man kan förstå varför som du går an.

 10. Nisse Petterson

  Michael om du vill ha reda på sanningen om Sveriges korrupta politik borde du köpa ”Vitboken om Sverige” av Jan Milld i den boken får du stöd för dina åsikter men också en revedering av dina påstående som inte stämmer med verklighetens Sverige.Om man ska vara samhällskritisk bör man också vara neutral och enbart redovisa sådant som finns fakta om. Märk väl att svenska folket är uppdelat i två läger, de hjärntvättade och de äldre som i all sin tid tagit strid mot sociala orättvisor och mångkulturen är i sig själv en social orättvisa mot den genuina svenska befolkningen. Om du alltid har det i ditt medvetande som ett faktum, att vi har drabbats enormt av social orättvisa och inte minst du själv, så utelämnar du vanvördig den kritik mot det svenska folket, för du spelar landets regim i händerna med dina artiklar och kommentarer, du som påstår att du går emot dem. Den nationella folkrörelsen är en bidragande orsak till att regering och riksdag känner sin makt hotad och det vet så väl, att kan man inte tysta de dominerande nationella partierna i tid” så får de snart ”alla svenskar” på sin sida.Genom att skumma igenom den här sidan så finner jag skrivna rader ur båda lägren och även dig inräknat, att det här duger inte, jag brukar säga ”bli vän med din fiende så vinner du debatten”Ordkrig bottnar bara i hat och förakt och ingen går segrande ur en sådan strid. Det vore förment att påstå eller befinna sig i den villfarelsen att den ena sidan har rätt och den andra fel.Om jag har förstått dig rätt Michael så märker jag att du slåss mot väderkvarnar och lär aldrig bli nöjd med resultatet och därför fortsätter du i mina ögon en kamp som du aldrig kan vinna, bara för att dina belackare har sitt land och folk att försvara, emedan du hoppar över eller blundar för detta kända faktum och fortsätter din personliga kamp, mot alla som du anser har fel i vissa åsikter” som du nog också är medveten om, som inte är någon bra tedens hos dig, om du vill vara en trovärdig person. Du känner människans vanmakt starkare än de flesta och det är väl inte någon överdrift att påstå eller hur?Av den anledningen tycker jag synd om dig, du borde skaffa dig bundsförvanter som skulle kunna föra din talan på en bredare front, när det gäller de sociala orättvisorna, som du dessutom borde ta upp parallellt i dina artiklar, då skulle du vinna en större trovärdighet som person.Nu avvaktar jag en stund så att du får komma till tals och ge ditt omdöme om mina åsikter om de har något värde för dig eller inte.

  • Michael Gajditza

   Nisse, jag har sagt detta till dig tidigare och jag säger det igen. Om du har synpunkter på vad jag skriver så är du välkommen att lägga fram sakskäl och bevis för att jag har fel. Att bara påstå att mina påståenden inte stämmer håller helt enkelt inte och sänker debattnivån. Tala om på vilket sätt du menar att jag har fel och ange grunderna för din uppfattning så kan vi ha en diskussion. Att ha åsikter är en sak. Det är en helt annan att visa att dessa står på ett stadigt fundament av fakta och i den delen så misslyckas du och andra som också skrivit här, totalt och fullständigt.Vad gäller min trovärdighet som person så lyssnar jag på andra som har betydligt större trovärdighet som personer än vad du har Nisse och det jag hör från dessa gör mig både lugn och harmonisk samt inspirerad till fortsatt skrivande. Så just vad gäller min egen trovärdighet är jag inte det minsta oroad.

 11. Ett missöde uppstod men här har Michael som du bör ta del av.http://www.youtube.com/watch?v=fEPod-hxD7g&feature=related

 12. Här har du beviset på dina skyddslingar vad de går för och du borde läsa den politiska ideologin som har skrivits av Muhammed som var en värre typ än Hitler någonsin var. Islam är smäre än nazism som du borde skriva om som balans mot ditt svenskhat. Du har inte en susning om vad som händer i moskèrna världen över och givetvis i Sverige. Du borde skaffa dig en bok om koranen som är översatt till engelska om du har läst Main Kamf så är det rena sagoboken jämfört med Koranen. Asses TV har haft åtskilliga program från moskèn I Liverpol med en djävulspredikan mot västvärldes folk som de redan i början av 1980 talet då de bestämde sig för ett heligt krig mot västvärlden. Mord på svenskar förekommer och även på de av sina egna som förnekar Islam, du har tydligen missat alla hedersmord som genomförs i Koranens namn. I Sverige för man en strid mot muslimska kvinnor som vägrar att bära slöja, det har Nagul Pekul fått erfara. Islamisterna har begärt att få införa Sharialagarna i Sverige men har fått nobben än så länge av högeralliansen, men vänta bara, det är än tidsfråga innan Sharialagarna gokänns av riksdagen. Du ska veta att dessa lagar tillämpas redan i det tysta, men de vill få dem legitimerade av riksdagen!DU Michael är en otrogen hund i deras ögon som innebär om du skriver en officiell artikel om deras skrämmande framfart så får du en dödsdom på dig på nolltid! Ta del av det här så att du hänger med i utvecklingen som får dig att förstå att du ska vara jävligt tacksam över den svenska poliskåren som kanske skyddar dig när du får en Islamsk dödsdom hängande över dig om du skriver sanningen om muslimer och än värre går ut och propagerar emot dem. Vilket du aldrig skulle våga för du är en feg svenskfientlig typ som förmodligen Islamisternahedrar dig för.

  • Michael Gajditza

   Då kommer jag att inom kort drabbas av en islamsk dödsdom för min nästa artikel handlar om Iran och hur kvinnor förföljs därstädes. Du får förmodligen ändå höjt blodtryck eftersom en av de slutsatser jag drar av det religiösa förtryck det handlar om, är att för människor från Iran så ska könstillhörighet få utgöra asylskäl.För övrigt så är din kommentar, mot bakgrund av att du påstår att jag är en feg svenskfientlig typ och att jag inte har en aning om saker och ting som är uppenbarade för dig, meningslös att kommentera vidare. Den håller helt enkelt en för låg nivå.

 13. @ BarbroJag vet mycket väl om att BRÅ, i två utredningar, framställer resultat som visar en överrepresentation för män från Afrika och västasien – när det gäller anmälan och registrering för våldtäkt. Jag tycker detta är ett problem och BRÅ är inne på att det förmodligen är svårare för dessa män, uppvuxna i kulturer som är vida skilda från den svenska, att anpassa sig här. Man ska också ha klart för sig att kvinnan har ett mycket lägre värde i dessa kulturer, än här. Det är ingenting man bör ignorera, då överrepresentationen är kraftig. Man bör undersöka saken mer grundligt. Och jag vill inte stoppa alla män från dessa regioner att immigrera till Sverige, däremot kanske skärpa integrationen i förebyggande syfte. Det är inte orimligt att tro att det tar längre tid att anpassa sig till en ny kultur ju mer ens egna, ursprungliga skiljer sig från den. Man kan också se att många inte vill vara en del av den svenska kulturen, utan skapar kulturella minoriteter på olika håll – vi kan se det i flera olika, svenska städer och orter. Och det är inget fel, det är naturligt för en människa att hålla den egna kulturen högst, den man har vuxit upp i. Det är således inte något märkligt att många av de som kommer hit inte har någon som helst tanke på att anpassa sig fullt ut. Den här delen av mänsklig natur är också anledningen till att jag inte tror på mångkultur i den form som våra politiker vill ha den. Två kulturer som skiljer sig markant åt kommer inte samsas på små, geografiska ytor – därför är segregation en naturlig konsekvens. I USA råder etnisk fördelning ner på kvarternivå och ska man motverka det, ja, då är jag övertygad om att man måste välja en, gemensam monokultur och att alla tvingar sig att anpassa sig efter den. Problemet där är vilken kultur det skulle vara och vem eller vilka som skulle bestämma det. Det går liksom inte. Mig veterligen registrerar man inte brottslingars trosuppfattning i det här landet – således går det inte att sammanställa hur många, eller hur få muslimer som har mördat i Sverige. Därom låter jag den frågan vara.

 14. TransanDu måste vara totalt insnöad som inte vet att de flesta brotten som begås av utlänningar och främstmuslimer begår de flesta gruppvåldtäkterna och våldsdåden av 1.400.000 anmälda brott förra åretså begick statiskt sätt 82 % av icke svenskar.Transan är du utskickad av EXPO med ditt skitsnack?

 15. Transan, du kan inte läsa innantill, Michael tror att inte en enda muslim/islamist har begått ett mord i Sverige och jag svarade med den mördade sjuttonåringen som en i mängden av begågna mord och du svarar ”vad det spelar för roll”? Jo det spelar den rollen att Michael ljuger om det mesta och du sväljer skiten.Och när det gäller hur många generationers avkomma man är, som bara har en viss betydelse. nej det handlar mer om ett mentalt tillstånd som kännertecknar individen att vara äkta svensk.Den egentliga kulturen i land för land, är människornas mentalitet. Michael äger inte någon påtaglig svensk mentalitet, kanske bara ett uns av som är mekaninskt inlärt.Jag vet inte vad du är för landsman, men jag förmodar att du inte har ett svenskt ursprung för ditt ifrågasättande tyder på det. Nåväl svenska folkets ärvda mentalitet sedan flera tusen år tillbaka i tiden, förstår du nog snabbt vad jag talar om, alltså vårt genetiska arv som är vår prägling som påverkar vår mentalitet.Jag känner en ungrare som kom till Sverige med sin övriga familj, han var ca 6 år 1956, han höjer svenska folket till skyarna och vårt land och gjort allt för att smälta in i mängden, men han märker fortfarande att han inte äger svensk mentalitet uta endast härmar den så gott det går. Vi kan säga att han är assimilerad svensk och för ordningens skull så blir den kategorin av utlännigar som slagit upp sina bopålar här för att de vill vara svensk är, många gånger bättre människor än flertalet svenskar.När det gäller vår mångkultur har varenda svensk fullkomlig rätt att protestera emot den och kräva dess avveckling, anledningen till detta är odiskutabel, svenska folket blev utsatta för ett diktatorisk tvångshandling när dåvarande riksdag klubbade igenom detta landsförräderi 1975, alltså vår mångkultur är en tvångshandling av förrädiska politiker mot oss svenskar med Olof Palme i spetsen som inte var äkta svensk.Nu kanske du förstår varför de nationella partierna uppstått, jo, för att de vill återerövra vårt land och då ska inga utbölingar kritisera mig eller dessa partier för detta begrips!

  • Michael Gajditza

   Nähä du. Så Du och Dina meningsfränder ska undgå kritik medan alla andra är fria och kritiserbara mål? För övrigt ska noteras att min far tillhörde samma kategori som ungraren du nämner och jag håller med dig om att han på många sätt var bättre, inte än som du skriver, flertalet svenskar, men tveklöst bättre än dig och ditt anhang.Så du representerar den svenska mentaliteten? Det skulle alltså innebära att svensken på något sätt är genetiskt inskränkt?Sedan påstår du att jag ljuger. Jag har, korrekt, återgivit de siffror som finns i en officiell handling. Påstår du alltså att de siffror som finns där är lögn? Om Du gör det så har du naturligtvis egen bevisning för någon form av kontradiktoriskt påstående? Visa då upp det och pulverisera det som du kallar min lögn.Lögnaren här blir annars du som ljuger om att jag ljuger!”……….då ska inga utbölingar kritisera mig eller dessa partier för detta begrips!”Oj, förlåt. Är det så det ska fungera i ett Sverige styrt av dig? Det behövs sannerligen inte mycket för att skillnaden mellan teorierna i ND:s s.k principförklaring och den praktiska verkligheten ska visa att i verkligheten har inget förändrats.

 16. @ Stellan VikVad spelar det för roll om det är en muslim som har skurit av någon halsen? Är det inte värre om det är en ursvensk som skär halsen av en annan ursvensk – det måste ju vara det värsta, tänkbara brottet om vi utgår ifrån din ideologi. Sedan är det ju som så att det är svenskar, svenskfödda, med nordisk påbrå som begår de allra flesta brotten i det här landet. Ska vi då mena på att den svenska kulturen står för något hemskt, precis som du påstår att Islam gör det? Om det är fel på Islam, i helhet som lära och tro, för att en representant för religionen begår ett brott – ja, då borde det också vara fel på den svenska kulturen, i helhet, för att en representant för den begår ett brott.

 17. Michael innan du skriver en sådan här artikel ska du ta reda på vad Islam står för och denna eviga lögn att inte islamister har begått mord i Sverige”””? då har inte mordet på Daniel Vretström aldrig hänt som fick halsen avskuren av en muslim i Sverige. Salem marschen är folkets protest och samtidigt en hyllning över denna 17 åriga svenska pojke som ville vara svensk. Läs denna artikel och lär dig något innan du presenterar din lögn om Islam.http://www.nd.se/jihad/

  • Michael Gajditza

   Det gäller att kunna läsa och förstå det man läser också Stellan Vik. Vet du, jag kan ha fel, men jag tror inte att du heter så. Visa mig gärna var jag skrivit det du påstår att jag skrivit om att jag skulle tro att ingen muslim skulle ha begått mord?Det vore ju korkat att tro något sådant och av de tester jag gått igenom så framgår det att jag inte är korkad.Då måste det alltså vara något annat? Konstaterandet bygger på och avser det faktum att de mord man talar om inte har genomförts med någon form av politiska motiv eller med visad känd koppling till någon organisation som motsvarar ungefär vit makts roll och position i samhället.

 18. @ Stellan VikHur långt tillbaka i släkträdet ska man ha inhemsk släkt för få kallas svensk? För eller senare, i släktforskning, får man veta att ens ursprung har sin rot utifrån. Mänskligheten är mycket äldre än Sverige, förstår du.

 19. Michael ställ dig på svenska folkets sida så blir du trovärdig, detta sagt för att förmildra att du vilseleder folk geom dina artiklar, du får inte falla till föga för Aftonbladets lögnpropaganda, alltså du behöver inte vara deras språkrör och sprida lögnpropaganda som också protesteras emot av svenskar som vill se dig som en av oss.http://www.nd.se/nyheter/dokument.asp?dokID=362

 20. Du är en ynklig typ Michael, du anklagar hit och dit och känner dig oförrättad när någon protesterar mot dig när du redogör med din sk sanning, Brå är inte någon sanningkälla de är beordrade uppifrån att frisera fakta beroende på vilka som kan bli drabbade. Om du hade varit en äkta svensk Michael och en skötsam person till dags datum hade du stått på barrikaderna och krävt en avveckling av mångkulturen!Men nu är du ingendera delen och därför bör du ses som svenskfientlig, om du inte begriper detta och lägger ned din kritik mot svenskarna som äger rätten till Sverige, inte du och alla andra med utländskt påbrå har samma rätt, så vi svenskar äger även den rätten att be dig hålla käften någon gång med din kritik mot Sverige och svenskarna, man kunde kalla din framtoning för hets mot folkgrupp, men tack vare att du inte är en riktig svensk kan du bli åtalad för detta.Vi har alldeles utomordentliga människor i vårt land från andra länder som står upp för sitt nya svenska fosterland, även dem hatar personer som dig ska du ha klart för dig.För att inte några missförstånd ska uppstå hädanefter så representerar jag inte National Demokraterna utan det svenska folkhemmet med kärlek och tro för vårt kära fosterland som är värt ett bättre öde än en långsam förintelse, som du Michael bidrar med,Du får självklart ha åsikter men slå inte mot oss svenskar som står upp för vårt land, liksom alla andra folkslag står upp för sitt land, men fortsätt din stil, gör det, gå ut och prata skit till exempel om Irak, till irakier så lär du inte bli gammal, nu kanske du inser alvaret med dina påhopp mot fel kategori av människor.Så jag och säkert många med mig lägg ned din kritik mot hyggliga svenskar!

  • Michael Gajditza

   Du ska ha en sak fullständigt och kristallklart tydligt inristat i ditt medvetande och det är följande: Så länge det finns människor som du som skändar varenda riktig svensk enbart genom ditt sätt att bete dig, så tänker jag också fortsätta att beskriva de personer som tänker och resonerar som du. Varje äkta svensk borde resa sig och ta avstånd från det du skriver i din kommentar. Du kräver att jag ska lägga ner min kritik – hört talas om yttrandefrihet? Visa vad som är fel i kritiken istället för att kritisera kritikern!Så under ytan ligger hoten. Du din fega jävel tror att du kan skrämma mig? Möt mig i en debatt då. Där ska du få chansen att se människor i ögonen samtidigt som du säger något som det du skrev här nyss; ”Du får självklart ha åsikter men slå inte mot oss svenskar som står upp för vårt land, liksom alla andra folkslag står upp för sitt land, men fortsätt din stil, gör det, gå ut och prata skit till exempel om Irak, till irakier så lär du inte bli gammal, nu kanske du inser alvaret med dina påhopp mot fel kategori av människor.”Vad är det du säger här? Kom igen nu, säg det i klarspråk! Jag tolkar det som att du menar att jag hoppat på fel kategori av människor och att dessa ska antingen skada eller döda mig om jag fortsätter, är det rätt uppfattat? Ja eller nej!! Nu har jag gjort det så enkelt att till och med du borde kunna klara det. Ja, om min tolkning är rätt, nej om den är fel och berätta då på vilket sätt den är fel.Kom du ihåg en sak. Den som främst bidrog till Tysklands förintelse från 1933-1945 var Adolf Hitler. I Norge kan nog Quisling vara ett bekant namn. Det är ideologier som den du företräder som leder till krig och förintelse.

 21. Michael Gajditza

  Här fanns, fram till det att jag upptäckte det alldeles nyss, Nationaldemokraternas principförklaring utlagd.Jag anser att det är högt i tak i den här bloggen och att friheten i kommentarerna är mycket stor. Detta har betytt att jag under den tid jag drivit bloggen bara vid två eller tre tidigare tillfällen har tagit bort en kommentar. Den här gången gör jag det för att friheten att kommentera olika inlägg och utlöpare från dessa ska kunna kvarstå. Jag har inte för avsikt att låta min blogg förvandlas till en annonsplats för politiska partier. Jag har därför tagit bort Nationaldemokraternas principförklaring. Jag hade gjort samma sak oavsett vilket parti det handlat om. Dels av den orsak jag nämnde nyss och dels för att det är helt enkelt oförskämt att en bloggägare inte ens tillfrågas om han på detta sätt skulle vilja göra reklam för den ene eller andre.

 22. Stort stöd för hårdare straffPublicerad: 2010-07-07 Annons:SVERIGE En stor majoritet av svenskarna vill se hårdare straff för våldsbrott. Detta visar en undersökning genomförd av United Minds. Bland samtliga partiers väljare svarade mer än hälften att de ansåg att straffen för våldsbrott är för låga. Det partis anhängare som var mest kritiska till de låga straffen var Sverigedemokraterna. Av SD:s väljare ansåg 95,5 procent att straffen för våldsbrott är för låga. Detta är kanske inte förvånande då Sverigedemokraterna i likhet med Nationaldemokraterna profilerar sig med just en strängare kriminalpolitik. Fördelningen av de inom övriga partier som ansåg att straffen för våldsbrott är för låga såg ut som följande:Moderaterna: 84,0 %Socialdemokraterna: 77,7 %Kristdemokraterna: 70,3 %Centerpartiet: 69,7 %Folkpartiet: 63,9 %Miljöpartiet: 61,3 %Vänsterpartiet: 60,3 % Justitieministern Beatrice Ask (m) är en av dem som förvånas över att denna uppfattning är så stor även bland det rödgröna blockets väljare, som traditionellt varit motståndare till hårdare straff. Justitieministern vill se det som ett tecken på att de rödgröna saknar enhetlig politik.Invandrarna måste stoppas för sin överreprenstation när det gäller våldbrottäntligen har de politiska partierna i riksdagen vaknat.

  • Michael Gajditza

   Förstår jag dig rätt om du menar att kraven på hårdare tag från riksdagspartierna är riktade mot invandrarna?

 23. PRECIS DET JAG BEHÖVDE!tack för detta. Det blev en liten notis i min blogg med länkar till din blogg!http://ligator.wordpress.com/2010/07/08/invandrarmotstandare-overrepresenterade-i-brottsstatistiken/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: