Svensk Myndighetskontroll: Proklamerar en bröllopsfri zon från torsdag 100617 kl. 17.00


Jag vill med detta och på förekommen anledning meddela följande.

Svensk Myndighetskontroll är en helt bröllopsfri blogg som står helt fri och oberoende från såväl kungahuset som från Svensk Damtidning och Hänts bröllpsextra.

Svensk Myndighetskontroll låter sig heller inte påverkas av eller tubbas till att inför det stundande bröllopet, smycka bloggen med vare sig löv, girlanger, blågula fanor eller fantasirika blomsteruppsättningar.

För att markera sin obrutna och objektiva neutralitet har Svensk Myndighetskontroll också på direkt förfrågan från bröllopsmotståndsrörelsen del sagt nej till att införa annonser på temat

”Visste ni att den i särklass vanligaste orsaken till skilsmässa, är bröllop?”

Svensk Myndighetskontroll har även avsagt sig uppdraget som arrangör av ett alternativt bröllop, vid vilket tanken var att tillsammans med HBT-rörelsen förrätta en symbolisk och försonande gayvigsel mellan herr Sbuno Mkasatomhe från Somalias inland och herr Jimmie Åkesson som i egenskap av partiordförande i Sverigedemokraterna meddelat HBT-rörelsen att han gör vad som helst för att få deras röster.

Svensk Myndighetskontroll har därför, efter att ha genomfört en extra ordinarie årsstämma under den sistlidna natten och morgonen, beslutat följande.

1. Hela bloggen, inklusive kommentarsfält förklaras utgöra en brölloppsfri zon fr.o.m torsdag 100617 kl. 17.00 till och med söndag 100620 kl. 20.00.

2.Samtliga mina bloggläsare är välkomna ( det kommer alltså att vara gott om plats….) att tillbringa denna tid skyddade från gulle-gull och ”oh så söta dom är floskler” samt all annan sirapsindränkt radio- och televisionsutsändning från spektaklet.

3.Bredbandsuppkoppling kommer att finnas och jag vill redan nu informera om att uppkopplingen kommer att övervakas och kontrolleras av Cecilia Malmström som lovat att censu….förlåt, blockera alla ord och fraser som på något sätt kan tänkas föra tankarna till vad som pågår i Storkyrkans innandöme.

4. Inslussning till bloggen under den ovanstående angivna tiden för ströläsare och andra nyfikna eller på vild flykt stadda människor kommer att ske i enlighet med de nya och mer liberala inslussningslagarna för de som kommer från sämre lottade miljöer vad gäller uppkopplingshasighet.

5. I sann liberal och integritetsstärkande anda kommer de att erbjudas två alternativ. De kan återvända till sina ursprungsuppkopplingar med ett alldeles nytt och fint USB minne i handen eller så kan de återvända utan USB minne i handen.             Det integritetsstärkande i detta ligger i det faktum att genom att de så snart vägras tillträde behöver de heller inte vänta så länge som de annars skulle ha fått gjort på att vi ska gå igenom deras medhavda datautrustning. Nu slipper vi det och den sökande kommer att meddelas om beslaget också hävs.

6. De som flyr från ComHem och Bredbandsbolaget i avsikt att övergå till något ickenationellt operatörsföretag kommer att avmagnetiseras direkt avseende sitt hårddiskinnehav.

7. Svensk Myndighetskontroll värnar, som framgår av namnet, en svensk kontroll av myndigheter på sätt att myndigheterna ges rätt och skyldighet att kontrollera att de som når den bröllopsfria zonen också verkligen är svenskar med ett uttalat ursprung i det svenskaste av allt, svenskheten.

8. Under tiden i zonen tillåts endast nationella mail. Alla mail som misstänks kunna gå via något utländskt påfund kommer att stoppas vid gränsen. Med detta gör Svensk Myndighetskontroll en viktig insats i kampen mot massmailningen som har fått pågå ohämmat alldeles för länge.

9. Eventuella frågor besvaras.

Välkommen under dessa förutsättningar till en bröllopsfri zon i cybervärlden.

Svensk Myndighetskontroll Vi tar er i kragen så slipper ni!

 

Uppdatering:

Extra.

 

 

Besked nådde oss nyss om att Daniel och Victoria separerat.

Aha, mmhm, okay……

Rättelse: Det var tydligen i samband med att detta blogginlägg färdigställdes och nyckelord skulle läggas upp, som det visade sig att bloggägaren blev tvungen att separera Daniel och Victoria med ett kommatecken.

Det finns med andra ord ingen som helst anledning till oro. Än.

wedding1.jpg

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 16 juni, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 12 kommentarer.

 1. Jag känner att mina fingrar emellanåt är snabbare än min hjärna vilket i sin tur kan förklaras med GORRAR

 2. GORRAR=GILLAR(petitessstavfel)

 3. Jag gillar ju det mesta du skriver men du vet… om man ska gå in varje dag och skriva att man GORRAR alla inlägg då blir det ju löjligt eller hur?

  • Michael Gajditza

   Japp, men det är himla bra att du förklarat GORRAR lite längre ner för det har jag aldrig hört förut. Är det farsi eller södertäljiska? 😉

 4. (jo, jag kan väl gilla det här då)

 5. *kryper in i bunkern*Ta bort det onda! Taa booort det ondaaaa!

 6. Nice to know 🙂 ifall man behöver andas ut någon stans….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: