Svensk Myndighetskontroll: Sundsvall firar 1:a april lite sent


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7233533.ab

Det tycks vara slut på de vanliga terroristhoten så i Sundsvall har man hittat nya uppgifter åt kommunens tjänstemän. Som vanliga medborgare måste vi känna respekt och vördnad för den nit och redlighet i kommunens och medborgarnas tjänst som dessa tjänstemän uppvisar. De tar sannerligen både sitt arbete och sig själva på ett synnerligen stort allvar. Minst lika stort som Ölands.

Det kan möjligen synas vara så att man kan tycka att det beteende som Sundsvalls farliga människor och våldtäktsmän i så fall uppvisar, borde synas väl även i andra sammanhang och på olika sätt, som att de t.ex på sina ordinarie arbetsplatser har en ovana att plötsligt gömma sig i städskrubbar och under skrivbord vilket ju onekligen skulle göra dom till en tämligen lättidentifierad kategori.

Obekräftade uppgifter säger också att i en ny kommunal beredskapsplan så finns det inskrivet att fr.o.m årsskiftet så skall alla kommunala skrivbord vara försedda med genomskinliga glasskivor och alla garderobs- och andra dörrar till mindre utrymmen, vara utformade på ett sådant sätt att de inte är möjliga att öppna så snabbt att någon som döljer sig bakom kan komma att överraska ev. förbipasserande.

Jag konstaterar även att det är ovanligt varmt ute för att vara första april……..

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 3 juni, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Hahaha Strålande! Det är helt i rätt linje… Inga terrorister ska få slippa undan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: