Svensk Myndighetskontroll: Viktig och angelägen kvällsläsning som berör.


http://brihed.blogspot.com/2010/05/mors-dag-men-inte-for-alla.html

Hade jag bara kommit in på bloggen tidigare idag så hade jag lagt upp detta redan då men nu är det som det är och bättre sent än aldrig.

Läs den bloggpost som länken går till. Det som står där har jag privilegiet att få säga, en god vän till mig skrivit och jag kan fortfarande inte förstå vilket helvete hon måte ha gått igenom i sitt liv för att komma dit hon är idag.

Jag läste själv inlägget tidigare idag och skrev då följande i kommentarsfältet:

”Du är utan jämförelse den mest extraordinära människa jag träffat. Du har en inre styrka, en betydande intelligens och ett rättvisepatos baserat på äkta liberalism. Detta sammantaget ger Dig en sorts nästan osviklig inre kompass som leder dig rätt när det handlar om frågor där moralaspekter på något sätt är involverade.

I allt väsentligt som definierar en människa har Du egenskaper som gör Dig inte bara unik, utan också till en förebild för hur en människa som brottas med stora personliga och existentiella frågeställningar kan hantera sin livssituation. Jag ska aldrig påstå att jag kan förstå det Du går igenom och har gått igenom men jag förstår så mycket att jag hoppas att Du känner att Du har mitt reservationslösa stöd i både den sorg och den ilska Du känner.

Det känns skönt att veta att det som skrivs i den digitala världen lever för alltid eftersom det Du har skrivit här förtjänar just det. Jag blev berörd och det krävs rätt mycket numera för att det ska ske.
Sköt om Dig och ha en riktigt fin söndag!”

Som synes så är det en text som berör och upprör så innan du går o lägger dig, läs den. Den är viktig på så många olika plan.

Nunc aut nuncuam

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 30 maj, 2010, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tack så mycket för det. Jag har läst den, trots att jag egentligen inte hinner. Har en hemtenta och sen finns det ju hur mycket som helst att skriva om kring den hänsynslösa attack som Israel genomfört mot Ship To Gaza. Det här kommer säkert dominera nyhetsflödet får lång tid framöver. /Frekar06

    • Michael Gajditza

      Jag väljer att ligga en aning lågt i kommentarerna till en början men om det är så enkelt som det verkar så är israelerna i det här fallet mördare och inget annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: