Svensk Myndighetskontroll: Fältstudie av Ibogaine


http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/satelliteUnified.swf?aid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2Fnyheter%2Futrikes%2Farticle7188115.ab%3Fservice%3Dtv&mid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2F%3Fservice%3Dtv%26menu%3Dtrue&cid=webbtv_nyheter

Slumpens skördar. Det är bara en dryg månad sedan jag skrev ett inlägg här i bloggen just om ibogaine och dess potential att bota opiatberoende. Just det programledaren/äventyraren säger om att han i princip, p.g.av växtens effekter, går igenom hela sitt liv stämmer exakt med de iakttagelser jag läste om innan jag skrev inlägget. Likaså slutsatsen, när han säger att han känner sig pånyttfödd, är den känsla och slutsats som också tydligen gör de som är opiatberoende fria från beroendet. http://bit.ly/cbPMpw  

Synd att inga av dessa aspekter framkom i klippet men det kanske de gör i själva programmet.

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 26 maj, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Vad är det för sak då?

    • Michael Gajditza

      Det skulle ju effektivt begränsa mina möjligheter att flirta med dig eftersom sådant är strängeligen vid vite förbjudet för redaktörer att göra med skribenter. Visste du inte det…..?

  2. Jag kommer ihåg att du gjorde det där inlägget, du är ju före din tid, du borde arbeta på någon tidning där du är redaktör och jag är skribent=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: