Svensk Myndighetskontroll: Zebran är ett randigt djur…


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7052549.ab

”Zebran är ett randigt djur, ränderna går aldrig ur”

Inte vet jag riktigt varför men jag får alltid ett litet leende på läpparna när någon trotsar överheten. Det kanske på sitt sätt är väldigt hemskt, fult och elakt att felparkera på det här sättet men, som sagt, jag känner leendet……..!

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 1 maj, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Tro mig, vi i Östhammar ler också, även om Aftonbladet vill ta det från humor till sandlåda. :-)Insändaren i lokaltidningen löd så här:Motståndsrörelsen har intagit Östhammar!En grupp stolta äldre herrar har tagit det på sin lott att med envishet och självuppoffring slåss mot orättvisor och demokratiskt fattade beslut i Östhammars tätort. I likhet med plogbillsaktivister – som kämpar mot vapenindustrin, flyktinggömmare – som står upp för humanitet och människovärde och Mahatma Gandhi – som kämpade mot den engelska kolonialmakten, tar dessa män kampen mot vad de anser vara orättfärdiga beslut.Nästan varje vardag kan vi östhammarsbor beskåda denna heroiska kamp mot överheten. En kamp som genomförs trots pålagda böter och allmänhetens undrande blickar. På bästa parkett mitt i centrum går det att följa denna demonstration.Vad saken gäller?– Rätten att parkera sin bil mitt på vårt bilfria rådhustorg!Paul Eskilssonledamot Tekniska nämnden (MP)

    • Michael Gajditza

      Man kan inte undgå att imponeras av sådant mod, kraft och beslutsamhet. Detta trots de umbäranden som denna heroiska kamp måste innebära! Betänk att det är inte längre några ungdomar utan väl etablerade herrar som förvånansvärt nog visar en sådan uthållighet och fighting spirit. Jag utgår från att kommunledningen vid lunchtid befinner sig på säker plats på annan ort!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: