Svensk Myndighetskontroll: Que!?


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/karlskronafangelset-laggs-ner-i-host_4541431.svd

Kriminalvården står inom kort ånyo inför svåra överbeläggningsproblem. Dessa försöker man nu tydligen lösa genom att minska antalet fängelseplatser ytterligare.

Den tanken kanske kan få fäste även inom andra områden. Överbeläggningen på sjukhusens vårdavdelningar löses naturligtvis bäst av att dessa läggs ned. Den logiska formeln, har vi inga vårdavdelningar kan vi heller inte ha någon överbeläggning på dessa, är naturligtvis sann.

Själv känner jag på mig att pengarna den här månaden knappt räcker fram till nästa påfyllning så jag har beslutat att jag ska spendera dom redan inatt här på nätet. Efter detta tillkännagivande av min egen personliga förmåga att tänka som en myndighet räknar jag med att inom kort erbjudas en generaldirektörspost.

Kraven tycks inte vara allt för stora…….

Annonser

About Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Posted on 9 april, 2010, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: