Svensk Myndighetskontroll: Blodiglar, åderlåtning, IPRED och lögner!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/ipred/article4778359.ab

Rubriken är helt korrekt. Fast sedan är frågan om och vilken skada som i så fall ska ersättas.

Fler och fler undersökningar visar att fildelandet  t.o.m ökar försäljningen och var finns då den skada som industrin talar om?

Deras påståenden för övrigt i skadeståndsdelen där de menar att en nedladdning = ett uteblivet köp är endast ett uttryck för att de alls inte fattat hur fildelning fungerar. Filer laddas hem i mängd och av dessa slängs de allra flesta.

Vem vill köpa kopieringsskyddade CD skivor där du inte ens kan föra över låtarna till din mp3 spelare?

Tack gode gud för att dessa människor inte haft inflytande över t.ex medicinens utveckling för då hade läkarna fortfarande slagit åder och använt blodiglar. Samma blodiglar som nu fått lagstöd för sitt fossilerade system att distribuera t.ex musik och för att jaga en hel generation som regeringen lovade att inte jaga.

Lagen inleddes med en lögn om att man inte skulle jaga ungdomar som fildelade och i någon teknisk mening så har man väl uppfyllt det. Industrin har fått jaktlicensen istället.

Den fortsatte med en lögn om att vi var tvungna att införa lagen på det sätt den nu har blivit skriven och nu väntar jag bara på den sammanfattande stora lögnen i slutet.

Fast det finns ju andra lagar som t.ex  FRA-lagen där regeringens kompetens och pålitlighetsfaktor med fog kan ifrågasättas.

Regeringen har med detta sålt ut Din integritet. Din hemfrid och Din rättssäkerhet.

Lägg sedan till alla de andra lagarna på samma område så har man bildlikt talat även sålt Ditt hus, Din fru och Dina barn samt om Du förlorar en rättegång även Dina kläder och Din heder.

Med en sådan regering behöver vi inte bekymra oss om yttre fiender……..

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1675588&BroadcastDate=&IsBlock=

Vill du höra vad jag sa i radio idag så klicka på länken. Jag dyker upp ungefär 7 min från start.

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 31 mars, 2009, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag läste det övre inlägget innan detta och ser att vi är inne på samma linje(igen).Nu väntar jag(vi?) med spänning på vad de ska hitta på för nya ÅTGÄRDER mot de svenskar som fortfarande vågar ‘sticka upp’ mot de idiotier knäppgökarna hittar på, för att slutligen låta bödelsyxan falla över allt vad demokrati heter….Många tror inte på ‘spåmän’ och sådana som är kloka nog att kunna ‘se in i framtiden’, men jag tror på George Orwell och har gjort det sen jag läste ”1984”.(T.o.m Nostradamus dillade om samma utveckling redan på 1600-talet.)Han visste detta som sker nu, redan för flera årtionden sedan och nu är vi där! FUNKTIONSMÄNNISKORNA(se ett inlägg hos mej) kommer att bli ännu fler – om inte uppstickarna gör ett ryck nu och samlar fler likasinnade.Vi får väl se hur det kommer kännas att bli kallad brottsling för första gången i sitt liv för många, som enbart vill ladda hem lite partymusik inför studentskivan, kanske…/Kao

    • Michael Gajditza

      He, det är svårare att kommentera kommentarer som stämmer helt med mina egna åsikter än att göra det med åsikter som inte gör det.Vad kan jag säga? Jo, Du har naturligtvis rätt!! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: