Svensk Myndighetskontroll: P4 Västmanland om IPRED i eftermiddag runt 15.30


Äntligen ett uns av vår i luften!!

Detta i kombination med att jag får möjlighet att prata IPRED i P4 lokalradion i eftermiddag gör att dagen har kvalificerat sig till att bli en bra dag. Till och med tandläkarbesöket kl.14 känns överkomligt.

Det går även rykten om att det kommer att vara någon, som i strid med från vid midnatt gällande lag, kommer att ladda hem film och musik på centralstationen i Västerås på lördag. Jag ska kontrollera det ryktet närmare och sedan återkomma i ämnet.

Så över till den text jag publicerar med jämna mellanrum fram till och med den 7/6-09.

Det finns självfallet många viktiga frågor som kan styra ditt val till EU-parlamentet i sommar. Arbetsmarknad, ekonomi, klimat och miljö, You name it.

Det finns också en fråga som är absolut grundläggande för våra möjligheter och förutsättningar att kunna diskutera dessa på ett fritt och demokratiskt sätt. Det är frågan om integritet, frihet och rättssäkerhet.

När dessa friheter och din integritet beskärs på det sätt som nu sker med alla de repressiva och kontrollerande lagar som föreslås och stiftas så måste något göras för att vända den trenden.

Det enda parti som har en uttalad målsättning och som dessutom brinner för dessa frågor är Piratpartiet.

Därför får dom min röst i valet i juni. En röst på Piratpartiet i valet är en röst för frihet, demokrati, integritet och rättssäkerhet!

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 31 mars, 2009, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Mjaaa, ”gratis” beror ju på hur vi ser på det hela. Dels så betalar jag ju en slant till Bredbandsbolaget och dels så betalar jag min tv-licens och där ingår Sveriges Radio 😉

    • Michael Gajditza

      Du har naturligtvis rätt. Det är jag som skämmer bort mig genom att minimera konfiskatoriska avgifter som är förklädda skatter till ett minimum.Det är i mänskligt liv endast två ting som är säkra, skatter och döden. Säkrast är dock alltid skatten.

  2. Och tack vare Internet kan jag lyssna på radioprogrammet trots att jag bor i Kronoberg 🙂

  3. Piratpartiet får även min röst av ovan nämnda skäl. Vill tipsa om http://christianengst… för dem som eventuellt missat det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: