Svensk Myndighetskontroll: Mona lägger ut dimridåer.


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1498777&lid=puff_1498778&lpos=rubrik

Det här är ett märkligt uttalande av Mona Sahlin som kan komma att kosta henne mer än det smakar. Jag minns hur kritisk hon var mot Stig Malm i motsvarande situation och att inte vara konsekvent i det här läget gör att det ser ut som att hennes vänskap med Wanja är viktigare än sakfrågan.

Det är inte gångbart att försöka få till en vinkling som närmast pekar mot att vi borde vara tacksamma mot LO-ordföranden för att hon i sin vishet agerat som hon gjort i syfte att få igång en viktig debatt.

Det är heller inte troligt att folk accepterar att bli manipulerade till att tänka på debatten och inte på Lundby-Wedins uppvisade inkompetens.

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 28 mars, 2009, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Jag ska snart tända stearinljus, släcka ljuset och datorn i samordnad solidaritet och lyfta mina vingar till mina drömmars mål….nej då, ingen fara med mig. Det jag är så mörk i sinnet när det gäller Mona är att hon indirekt sänder signaler att vi kvinnor håller varandra i ryggen. Jag måste säga att mitt förtroende för henne är minus 360 grader Celcius…’s*

  2. ..det också…*mörk i sinnet*

  3. De signaler hon sänder ut lämpar sig icke i tryck….

    • Michael Gajditza

      Du menar den där signalen som säger att bara man heter Wanja och är ordförande i LO så kan man komma undan med det mesta….?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: