Svensk Myndighetskontoll: I afton rent skitsnack enbart!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3866344.ab

Om nedanstående funnits på flaska så hade varunamnet varit fullständigt givet;

Absolut Rent Skitsnack!

Hej Gudrun!

Jag är ett sånt där djur du vet, man eller vad det nu kallas av andra.

Nu har jag suttit här en bra stund och ifrågasatt mig själv eftersom du ville det. Jag tänkte att om jag inte gör det så kke du skickar en amazon på mig som den där Ebba Brat eller vad hon heter.

Nu måste jag ändå vara ärlig och säga att det vore väl ännu underligare om männen stannade hos Mona om dom nu inte gillar henne?

Lite falskt sådär om du förstår hur jag menar.                                        

Fast hon är snyggare än både Persson o Carlsson. Sammanlagt. Om jag får säga så utan att bli utkvoterad?

Undrar om inte KKK har tillväxtpotential i detta att Mona både är kvinna och välvilligt inställd till invanrare och invandring? Nej, nej!! Inte det KKK!! Utan Kulmagade Karlar Kverulerar! Är visst nån anti-Mona falang inom rörelsen eller egentligen utom rörelsen numera då.

Nu över till allvaret! Kvotera Gudrun!! Kvotera!! Se till att det stiftas en lag som säger att alla partier (utom sådana som ännu ej tagit sig in i riksdagen, blink blink) helt enkelt måste ha lika många manliga som kvinnliga väljare!!

Så stipulerar lagen att det är det lägsta antalet som räknas. Det innebär att om t.ex partiet Vi Vill Också (VVO) får 100.000 kvinnliga röster och 200.000 manliga så får dom ändå bara räkna 100.000 manliga så att jämställdheten inte rubbas. De får därmed 200.000 röster totalt. Så gör man likadant i alla partier.

Nu undrar du säkert vad man då ska göra med dom 100.000 manliga röster som blev över från VVO eller hur!? Mhm, förstod det!

Jo, så här: dom läggs i en röstpott och det ska klart framgå att ingen rör röstpottsrösterna innan fördelningen är helt klar i de olika partierna. Sedan delar man helt enkelt ut rösterna i potten till den kvinnliga partiledare som förtjänar dom minst men behöver dom bäst. På så sätt borde Mona alltid ha en bra chans!                                              

De sista detaljerna får du fixa själv! Jag måste sluta nu för jag har ny ifrågasättandetid om 10 minuter.

Jag återkommer sedan med mer skojsigt hoppsan om svensk lag som jag tycker absolut borde gälla i andra länder precis som den norska sexköpslagen.

Föreslog en dansk, numera f.d vän, att svensk alkoholpolitik skulle införas i Danmark.

Jo grötigt det låter dom men att dom kunde låta så högt också…..

Sedan har jag inte fått fullt klart för mig om principen s.a.s ska gälla omvänt också eller på fler områden? Vet att det inte var ditt förslag men jag misstänker att du ändå gillar det!? Ja, nu måste jag som sagt kila, ha det så kul och fundera lite på detta så hörs vi säkert igen i nåt kvoteringssammanhang!

Hej så länge!

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 28 november, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Hej glöden har inte slocnat hos mig. Till veckan är jag tillbaks i sadeln ettrigare än någonsin. Det är väl lika bra att lagstiftarna outsourcar polisväsendet oxå nu när de har instiftat så mycket fina kontrollagar. Det är väl det som avses med tillväxt..flinar elakt..Vill önska dig en trevlig 1.a advent eller happy thanksgiving..jag har messat dig på facebook men du kanske inte är inne där..Stå på dig till veckan blir det åka av..T-A.

    • Michael Gajditza

      Hej!! Long time, no see! Kul att höra av dig! Jo, jag fick ett mail från facebook o så gick jag dit bara för att inse att jag varken visste vad jag hette eller lösen eller nåt så då gick jag hem igen….;-) Får önska dig en lika trevlig helg!! Kul om det kommer rök i skorstenen snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: