Svensk Myndighetskontroll: Sexuell avvikelse..?


Sexuell avvikelse….låter som att man smiter under förspelet…..

Apropos somligas inställning och att homosexualitet skulle vara en psykisk anomali så vill jag bara säga att det finns sådant som är betydligt värre och av sexuella avvikelser är kyskheten den värsta.

Moralens väktare är aldrig bekymrade för sig själva, utan bara för andra och för väldigt många handlar den här debatten inte om äktenskapet utan om sexualmoral.

Ni säger att de människor vilkas sexualitet är annorlunda beskaffade än er egen är  avvikande och ni kallar dem omoraliska som inte hyllar er moral. Ett i mina ögon mycket inskränkt synsätt.

Sedan kan man tycka rent generellt att det finns något närmast besatt i hur vi ser på och exploaterar parningsbeteendet hos det djur som kallas människa.

Kom ihåg att det är mänskligt att kela!

Nya samlevnadsformer utvecklas hela tiden…..*S*

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 12 november, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: