Svensk Myndighetskontroll: McCain stor i nederlaget


En trött och plötsligt gammal John McCain höll ett fantastiskt fint och ödmjukt tal i vilket han på ett övertygande sätt talade om vikten av försoning och att nu stå bakom den president som valts. En stor man i nederlaget! All heder för detta.

Ett stort grattis också till det amerikanska folket som plötsligt efter många års mörker nu ger oss en behaglig överraskning genom att på ett övertygande sätt välja en färgad till president. Jag är inte så säker på att vi skulle göra det i Sverige idag då jag tycker den senaste tidens politiska debatt på insändarsidor och forum präglats av många stora fördomar.

Ett grattis till senator Obama, president to be och framförallt ett jättegrattis till alla för att vi slapp guvernör Palin så nära den absoluta makten!!!

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 5 november, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Mmmmm, förstår din tanke. Men ändå är det i mån och mycket en historisk sensation. Ha vi i åtanke att det var ändå inte så länge sedan som svarta inte fick vitsas på samma plats som vita. Så med detta att han valdes är oerhört stor steg. Jag hoppas verkligen att han har kraft och mod att gå emot strömmen och införa lite annat än under Bush tiden. Men allt beror på vilket stab han får och hur bakbunden han blir inom mycket…..men historiskt….japp….kul att du gillade illustrationen..:) kunde inte låta bli att dyka i färgburken inatt..:)

  2. Håller helt med. :)Dagen till ära har jag illustrerat en nybliven president..:)http://margarethosju….

    • Michael Gajditza

      Hej!Kanonfin illustration!Jag är kluven….. Människan i mig känner ett visst hopp för det här är onekligen något stort. Cynikern som bor på samma ställe säger, ähh, bara en politiker till……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: