Svensk Myndighetskontroll: Läs om Bajsmannen på FRA!!!


http://www.expressen.se/kronikorer/lizamarklund/1.1259696/liza-marklund-bajsmannen-pa-fra-ser-dig

Liza Marklunds krönika i dagens Expressen.

Den talar för sig själv!!!

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 10 augusti, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Och, som alla vet skrev Marklund artikeln som en gentjänst till hennes poliskälla Matilda Galaoul Johansson, en person som gett henne ovärderlig hjälp med research inför en bok. Matilda Johansson befordrades f ö till brottsutredare efter att som vanlig polis gjort sig skyldig till osant intygande och bedrägligt beteende och dömts för detta i 2 instanser. Hon involverade även sin dåvarande partner i denna verksamhet där det handlade om att lägga beslag på en cykel ur polisens hittegodsförråd.

  2. Och den stackars unga kvinnan Elisabeth Andersson fick alltså inget skadestånd påstår Marklund. Å andra sidan behöver hon inte heller göra rätt för sig. 2010-11-04 uppgick hennes skulder till det allmänna till 573.086 kr uppdelat på 342 st allmänna mål, ca dubbelt så mycket som vid rättegången. Skulle inte Marklund kunna avdela en ytterst liten del av sin alls icke ringa förmögenhet till Elisabeth Andersson som sedan t o m skulle kunna börja leva hederligt.Jamie Doumbia, dotter till den lilla psykopaten Elisabeth Andersson hade vid ovanstående datum ännu inga skulder registrerade hos kronofogdemyndigheten.

  3. Liza Marklund och SANNING – 2 oförenliga begrepp …

    • Tråkigt det där med bajset. Rädd jag skulle bli om en man dränkte min Audi i sitt eget bajs och urin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: