Svensk Myndighetskontroll: Udda och ovanligtEtt brev betyder så mycket…….så vad betyder nu detta…?

Det är säkert sant på många sätt men det förutsätter att det når mottagaren. Livet är fyllt av lustiga sammanträffanden och udda händelser. Somliga lätta att förklara medan andra helt enkelt inte har någon annan förklaring än slumpen (ibland även uttryckt som ”shit happens!” )

Jag skickar ganska mycket post och med tanke på att jag passerat ett halvt sekel och nyligen la till den 51:a årsringen under ögonen (också benämnt som studiecirklar) så har den totala postvolymen hunnit bli därefter.

Dagens post var dock en ny upplevelse och det är ju alltid intressant. Det ovan inscannade kuvertet innehåller den anmälan av Gen.dir. Åkesson som jag beskrivit tidigare. Förhoppningsvis syns det att det är vederbörligen stämplat och försett med tillräckligt antal frimärken.

Jag postade nämligen detta igår till adressaten på kuvertet och för första gången i min postala historia har posten på något sätt lyckats leverera brevet till mig som avsändare isf till den mottagare som anges.

Tänk er nu om detta hade drabbat en konspirationsteoretiker……..så förstår ni varför jag sitter här o smågarvar. Nu är jag inte sådär särskilt begiven på konspirationsteorier så jag lägger helt enkelt brevet på lådan igen om en stund när jag går o handlar!  😉

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 31 juli, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. får nog baka in ” brev på vift” i den planerade spionthrillern…:) Den dag jag får tillbaka mina förlorade ord lär jag inte ha brist på sysselsättning..*S*God natt.

  2. Jag skulle gissa på en mailfvan sommarvikarie som läste fel, blandade ihop avsändare och adressaten, …hmmmm och med tanke på att posten inte är längre som POSTEN var förr så fungerar inte alltid det där med brevduvan. Äkta post är ett minne blott. ;(Här håller halva befolkningen andan …*blir blå* och så kom inte brevet fram. *s*

    • Michael Gajditza

      Jodå, jag köper teorin om det vikarierande postfolket men det var onekligen rätt lustigt att det skulle bli just det brevet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: