Ibland vill man bara spy!! Feg o ryggradslös skock reglerar våra liv.


                                                               

För några veckor sedan avslöjades att den typ av spaning som Lex Orwell innebär redan har bedrivits och bedrivs idag i strid med såväl lag som grundlag som europakonvention.
Bekräftelsen gavs då av överdirektören vid FRA Anders Wik.

Detta har senare bekräftats av fler riksdagsledamöter och använts som ett argument FÖR den nya lagen. Europakonventionen säger, som jag tidigare skrivit, att den typ av avlyssning det här är frågan om kräver ett uttalat lagstöd.

Ytterligare bekräftelse på att avlyssning skett på olagligt sätt ger i dagens tidning en centerpartistisk riksdagsledamot genom nedan citerad mening:

”- Jag noterar att du använder ordet avlyssning. Den korrekta termen är signalspaning. Det pågår redan, men är oreglerat. Det är naivt att inte förstå att detta redan pågår.”

Jag brukar vara noga med att använda ett språkbruk och en ton i det jag skriver som jag tycker är saklig och korrekt men nu får det fan i mig vara nog!

Det räcker tydligen inte med den vanliga dubbelmoralen och hyckleriet där de folkvalda säger ett och gör ett annat och framförallt tycker att Du ska göra som dom tycker och bestämmer. Nejdå, den glosögda skaran gick snällt och tryckte på ja knappen efter att ha våndats i media och minsann förklarat hur kritiska de var.

Alliansen, de borgerliga, frihetens försvarare och de partier som sagt sig stå för integritet, rättssäkerhet och all annan mumbo jumbo jag själv gått på o röstat för sviker sig själva, sina väljare och hela det svenska folket med detta. Fegt och ryggradslöst är precis vad det är!

Min röst får ni då aldrig mer!!

Därutöver har dessa riksdagsmänniskor i åratal känt till att brott begås mot grundlag och inte gjort ett skit för att komma åt det utan konstaterar idag att det ”pågått oreglerat”.
De ser alltså stillatigande på hur grov organiserad brottslighet pågår utan att höja ett finger. Jag blir bara illamående av sån ryggradslöshet!

Dom som samtidigt ställer sig bakom bestämmelser som gör att Du o jag får betala straffavgifter, böter och vad det nu kan vara för minsta förseelse. Ta som exempel den straffavgift du får om Du är två dgr sen med deklarationen, är det 2000:-?

Vilka hycklare dom är!

I skocken urskiljer sig en, Camilla Lindberg (fp) som röstar nej. Där ser man ett exempel på civilkurage!!

Resten ger jag inte ett dugg för och inte heller för sossarnas dubbelmoral i det här ärendet. Dom har inget emot principen men har plockat poäng på att de inte gillat utformningen. Det ska dock sägas att borgarnas svek är större eftersom de utgett sig för att vara frihetsförespråkare jämfört med S.

Tycker även att landets massmedia förtjänar att skämmas. Lika tydliga som många varit efter beslutet kunde ni ha varit före beslutet. Väntade ni på att se hur stor opinionen skulle bli eller vad hindrade er?

Avslutningsvis så vill jag hälsa mitt hemläns riksdagsledamöter på den borgerliga sidan med moderaternas Jessica Polfjärd och Staffan Anger i spetsen att det är nog bäst att ni ser er om efter alternativa sysselsättningar efter nästa val.
 
Att Staffan Anger skulle rösta som han gjorde förvånar mig inte ett dugg,
Han har tidigare visat sig ha en mjuk rygg som böjs efter vinden.
Är mer förvånad över att den yngre Polfjärden inte hade nåt kurage hon heller.

                               Samlad riksdagsgrupp alliansen
                                                           

                                                                      möter oppositionen
                                               

Om Michael Gajditza

Jag är en 54-årig man i Västerås som sedan 16-årsåldern varit engagerad i samhällsfrågor på olika sätt. Med åren har jag skaffat mig en varierad livserfarenhet med en bredd som jag vågar påstå att inte många har. Bloggen driver jag med en inriktning på frågor som rör rättssäkerhet, frihet, demokrati och integritet. Jag är även en av grundarna av Liberaldemokraterna, ledamot av det verkställande utskottet och f.n dess rättspolitiske talesman.

Publicerat på 21 juni, 2008, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: